POVRATAK NULTIM GODINAMA

Pokazala trbuh i hit torbicu sezone: Angelina Jolie sve je iznenadila ovim stajlingom

26.08.2022 u 08:56

Bionic
Reading

Stil odijevanja Angeline Jolie značajno se promijenio tijekom godina pa je sve iznenadila kada se na ulicama Los Angelesa pojavila u izdanju kakvog je posljednji put isfurala početkom nultih godina

Vremena kada je značajno eksperimentirala s modom daleko su iza holivudske zvijezde i humanitarke. Posljednjih godina velika je pristalica modnog minimalizma i nošenja odjevnih komada bezvremenskog izgleda, pa je njezino izdanje u znaku crop topa kojim je otkrila trbuh bilo pravo iznenađenje.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poput junakinje Lare Croft koju je početkom milenija utjelovila u dvama filmovima, danas 47- godišnja Jolie nosila je crnu kombinaciju topića i širih hlača, a Y2K estetiku naglasila je i obućom u znaku sandala s dodatkom glomazne pete.

Uz velike sunčane naočale, ovo izdanje zaokružila je prepoznatljivim modelom torbe Icare s potpisom francuske modne kuće Saint Laurent.

Predstavljena u kolekciji proljeće/ljeto, ova torba prvenstveno se ističe svojom veličinom, kao i mogućnošću smanjivanja bočnih stranica čime se dobiva hobo model luksuznog izgleda. Proizvedena u Italiji od prošivene janjeće kože i s prepoznatljivim, zlatni logotipom brenda ovoga ljeta postala je jednim od omiljenih modela dama iz svijeta slavnih.