PA ŠTO SE DOGODILO?

Prekinuo još jedan slavni holivudski par

11.04.2014 u 18:55

Bionic
Reading

Premda se pisalo da su u idiličnoj vezi, zvijezda serije 'Glee' Naya Rivera i reper Big Sean iznenada su prekinuli

Slavni je par prekinuo zaruke, što je šokiralo njihove fanove!

Glasnogovornik Big Seana potvrdio je tu vijest. 'Nakon pažljivog i dugog razmišljanja, Sean je donio tešku odluku o prekidu zaruka i vjenčanja', stoji u priopćenju.

Zanimljivo je da su se Naya i Sean upoznali putem Twittera. Kada ga je zvijezda serije 'Glee' počela pratiti, fanovi su ukazali na to Seanu, pa je njegova pomoćnica odmah ugovorila sastanak.

'Njegova asistentica je veliki fan serije 'Glee', dobro poznaje moj lik i zna tko sam ja. Sean se počeo raspitivati o meni. Zatim smo ugovorili sastanak i sve je vrlo brzo počelo', ispričala je u jednom intervjuu Naya koja u seriji glumi Santanu.

Slavni par potvrdio je da su u vezi prošlog proljeća, a prvi problemi pojavili su se kad se počelo šuškati da je Sean prevario Nayu. Ipak, te glasine su kasnije demantirane, a reper tvrdi da se nada da će on i glumica ostati u prijateljskim odnosima.

'Sve te glasine su jednostavno neistinite. Sean želi Nayi samo najbolje i još uvijek se nada da će njih dvoje sami moći nastaviti rješavanje problema', kaže glasnogovornik Big Seana.