MOŽE I ZA PO DOMA

Preplavio je Instagram: Komplet koji je proslavila Katie Holmes dobio je svoju jeftiniju verziju

01.04.2020 u 12:10

Bionic
Reading

Nakon što je glumica Katie Holmes prošloga ljeta na ulicama New Yorka prošetala u pletenom kompletu grudnjaka i kardigana s potpisom brenda Khaite, mnogima omiljeni španjolski high street brend Zara lansirala je jeftiniju inačicu ovog traženog kompleta, a šest mjeseci kasnije potražnja za istim i dalje ne jenjava

Obzirom na vrtoglavu cijenu kompleta s potpisom brenda Khaite, kojeg je proslavila zvijezda serije 'Dawson's Creek', nimalo nas ne čudi što je španjolski high street div odlučio umiješati prste i uzeti svoj dio kolača. Zara je početkom siječnja predstavila svoju verziju džempera, topića, kardigana i hlačica od prošaranog pletiva po pristupačnoj cijeni, a u aktualnu ponudu sada su odlučili uvrstiti kremastu verziju istog.

  • +2
Pletena kombinacija s potpisom Zara Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Spomenuti komplet kojeg čini kardigan, pripadajući grudnjak i kratke, pletene hlače netom nakon predstavljanja postao je iznimno popularan u svijetu modnih influencerica i stilistica okupljenih na Instagramu.

U novonastaloj situaciji, gdje je boravak u domu nužan u misiji suzbijanja širenja koronavirusa, trend ležerne odjeće popularan je nego ikad prije, a ulaganjem u udoban pleteni set nalik Zarinom, odluka je koju u narednim tjednima nećete požaliti.