NEUTJEŠNA ZBOG CORYJA

Prijatelji zabrinuti za zvijezdu 'Gleeja'

26.07.2013 u 13:40

Bionic
Reading

Lea Michele, koja u seriji 'Glee' glumi Rachel Berry, teško podnosi gubitak voljenog dečka Coryja Monteitha čija je iznenadna smrt zapanjila svijet

Lea (26) još uvijek proživljava najteže trenutke.

'Ne može se pomiriti s činjenicom da Coryja više nema. Sve joj je gore. Otkad je saznala za njegovu smrt, Lea je počela dobivati napade panike. Osjeća se loše i ponekad ima osjećaj kao da ne može disati. Nije joj lako. Zbilja su bili jako zaljubljeni i Cory joj jako nedostaje. Ne prestaje plakati. Njezini su prijatelji jako zabrinuti i u strahu su za njezino psihičko zdravlje', rekao je jedan izvor, piše HollywoodLife

Ipak, zna da je čeka nastavak serije 'Glee' te da mora izdržati.

'Lea je velik radnik i ne želi ikoga razočarati', otkrio je isti izvor.
 
Kako je objavljeno u nekim američkim medijima, tragično preminuli glumac Cory Monteith, koji se godinama borio s ovisnostima, isplanirao je veliko iznenađenje za Leu za njezin rođendan u kolovozu.
 
'Planirao je rođendanski put samo za njih dvoje. Lea nije ništa znala o tome. Njih dvoje su namjeravali početi živjeti skupa, a Cory se htio preseliti u njezinu kuću u Los Angelesu. Činilo se da će zauvijek biti zajedno', rekao je jedan izvor.
 
Serija 'Glee' na jesen ulazi u petu sezonu - autori su otkrili da će snimiti tri epizode serije u kojima će biti prikazana smrt Coryjevog lika Finna Hudsona te će kasnije odlučiti o njenoj daljnjoj sudbini.