preventivni pregledi

Evo kako sve vaši poslodavci mogu brinuti o zdravlju svojih zaposlenika

17.05.2024 u 08:58

Bionic
Reading

U današnjem stresnom okruženju sve su važniji preventivni pregledi, kako bismo čim prije uočili čimbenike rizika i mogli djelovati u raznim fazama bolesti. Briga o zdravlju zaposlenika ključ je uspjeha u današnjem poslovanju

Najbolji način prevencije bolesti i tegoba, odlazak je na sistematski pregled. Liječnici ističu kako su preventivni pregledi ključni dio svakodnevice, a preporučuju se svima barem jednom godišnje. Croatia Poliklinika renomirana je zdravstvena ustanova, koja nudi brzo i pouzdano dijagnosticiranje bolesti i to sve na jednom mjestu. Također, nudi usluge kompletnog sistematskog pregleda, dostupne i poslovnim korisnicima.

„Sistematski pregledi omogućuju poslodavcima i tvrtkama obvezne osnove i dodatne preglede, koji mogu bitno pozitivno utjecati na zdravlje i zadovoljstvo svakog zaposlenika“, tvrdi Edina Ćatić Ćuti, dr. med., spec. interne medicine, subspec. nefrologije.

Paketi prilagođeni za svaku tvrtku

Nadalje, Croatia Poliklinika nudi prilagođene programe i pakete, skrojene za sve tvrtke i zaposlenike, a više od 500 poslovnih klijenata prepoznalo je kvalitetu ponude. Zdraviji zaposlenici produktivniji su i zadovoljniji, stoga će kao takvi poboljšati i imidž tvrtke u kojoj rade. Osim sistematskih i niza drugih specijalističkih pregleda, u ponudi su i: vertikalne i ostale poslovne suradnje, paketi prilagođeni specifičnim djelatnostima i radnim mjestima, personalizirane ponude, poklon bonovi i vaučeri.

„Međusobno surađujemo i time omogućujemo da naši pacijenti dobiju brzu dijagnostičku obradu i najkvalitetniju medicinsku skrb. Svakako postoji mogućnost prilagođavanja pregleda potrebama tvrtke, s obzirom na to da sve ovisi i o starosti njihovih zaposlenika. Ako je većina iznad 40 godina, danas se već preporučuje cijeli spektar pretraga, od preventivne mamografije, UZV-a dojke do analize stolice na okultno krvarenje, denzitometrija...“, nabraja Ćatić Ćuti, dr. med., koja napominje kako je važno uzeti u obzir, između ostalog, i dob zaposlenika i po tome prilagoditi sistematske preglede.

Vrhunski tim liječnika i suvremena tehnologija

Croatia Poliklinika pionir je u korištenju najsuvremenijih tehnologija i metoda na tržištu. Vrhunski tim liječnika, sastavljen od renomiranih liječnika i medicinskih sestara, pruža vrhunsku zdravstvenu uslugu te se brine o poslovnim korisnicima i zaposlenicima na najbolji mogući način.

Croatia Poliklinika je gotovo dva desetljeća prepoznata kao vrhunska zdravstvena ustanova koja kroz svoju stručnost i širok spektar usluga ostaje prva opcija za mnoge koji traže najkvalitetniju medicinsku skrb u Hrvatskoj. Danas Croatia Poliklinika djeluje u osam regionalnih centara – u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Koprivnici, Osijeku, Varaždinu i Zadru, a njezin tim uključuje vodeće stručnjake iz 22 različita medicinska područja. Osim toga, Poliklinika je među liderima i po korištenju najsuvremenijih tehnologija za dijagnostiku i liječenje što potvrđuje i značajan godišnji rast broja obavljenih pregleda i zadovoljnih korisnika. A ono još važnije je što se na preglede čeka minimalno, a pacijenti se mogu naručiti telefonski, mailom ili osobnim dolaskom u jednu od Poliklinika.

Više informacija o Croatia Poliklinici i uslugama za poslovne korisnike možete pronaći ovdje.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s Croatia Poliklinikom.