izgleda fenomenalno

Riskantno izdanje: U haljini koja malo toga skriva pomela konkurenciju

20.05.2024 u 12:40

Bionic
Reading

Popularna je glumica zablistala u poluprozirnom izdanju, a bodi boje kože čuvao je glumicu od eventualnog modnog gafa

Francuska rivijera inspirirala je Evu Longoriju na nekoliko senzacionalnih izdanja kojih se ne bi posramila ni Gaby Solis! Od golih leđa, dubokih dekoltea do zavodljivih izreza, Longoria je izvadila sve adute, a posebno je oduševilo izdanje u kojem se pojavila na '10th Global Gift Gala' održanoj na 77. filmskom festivalu u Cannesu.

Glumica koja je nedavno proslavila 49. rođendan odlučila se za hrabru kreaciju brenda YANINA Couture. Baš kao i ostatak kolekcije, i ova je haljina nosila provodni motiv perja koje je svjetlucalo na prozirnoj haljini do poda.

Ispod očaravajuće haljine glumica je odjenula nude bodi pa je čitava kreacija djelovala vrlo odvažno i moćno kombinirana sa srebrnim sandalama i srebrnim nakitom.

  • +2
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Poluprozirne haljine u posljednje su vrijeme vrlo moderne, a poznate ih dame rado biraju za svečane prigode kao što su dodjele filmskih nagrada, premijere i slično.

Inače, Longoria je ove nedjelje bila jedna od domaćica večeri humanitarnog karaktera u kojoj se prikupljaju sredstava za potrebite, prvenstveno djecu, žene i obitelji.

demi, eva i emma

Ovakav glamur Cannes dugo nije vidio: Pogledajte haljine koje su ukrale svu pažnju

Pogledaj galeriju