BENEDICT CUMBERBATCH

Sherlock Holmes – ili Beyoncé?

26.10.2014 u 17:15

Bionic
Reading

Slavni Benedict Cumberbatch, kojeg publika zna iz serije o Sherlocku Holmesu ili kao glas zmaja Šmauga iz serijala 'Hobit', gostovao je u emisiji 'Graham Norton show' i još jednom oduševio svoje obožavatelje nizom zabavnih sitnica

Vrlo je malo onih koji nisu oduševljeni 38-godišnjim britanskim glumcem Benedictom Cumberbatchom, no čak i ta manjina mogla bi postati dio obožavatelja nakon što vidi kako taj glumac oponaša hod pjevačice Beyoncé, piše US Magazine.

Zvijezda serijala poput 'Hobita' i 'Star Treka' Benedict Cumberbatch publiku nije zabavio samo svojim fizičkim imitacijama, već i glasovnim – glasao se kao Šmaug i Jar Jar Binks te komentirao svoj problem s riječju 'pingvin'.

Osim tih zabavnih trenutaka, slavni glumac nasmijao je publiku i uskakanjem u grupnu fotografiju s njegovom voštanom figurom za muzej Madame Tussaud.

Cumberbatch je također komentirao – koliko je smio – svoj odlazak na set sljedećeg filma u serijalu 'Zvjezdanih ratova' te je promovirao svoj posljednji film 'The imitation game' u kojem glumi matematičara Alana Turinga.