bagat

Šivaća mašina - najbolji dar ovog Božića

09.12.2022 u 09:11

Bionic
Reading

Čim zakoračimo u prosinac, odmah se osjeti blagdansko ozračje. Trgovi i ulice su okićeni lampicama, u trgovinama sviraju najveći božićni hitovi, a gdje god da se okrenete, širi se miris vrućih fritula i kobasa te aromatičnog kuhanog vina i rakija

U takvom blagdanskom duhu kad sve oko nas dobiva poseban sjaj, a mi uzbuđeno počinjemo razmišljati i o prikladnim božićnim darovima za svoje najmilije. Ovog Božića napravite nešto drugačije, jer je ova godina to i zaslužila. Izađite iz svoje zone komfora i sve iznenadite svojim odabirom poklona. Pod odabirom poklona, mislimo na izradu poklona za najbliže jer osjećaj koji nas obuzme kad upadnemo u kreativan vrtlog teško je opisati. Radost postojanja, veselje darivanja te osjećaj ljubavi koji nas preplavi kad činimo nešto kreativno što ćemo pokloniti bližnjima od srca.

Bagat šivaće mašine nude širok raspon mogućnosti za vlastitu izradu poklona kojima najhladnije godišnje doba lako može postati vrijeme najtoplijih dojmova. Neka vas predstojeći blagdani inspiriraju da se poigrate s poklonima za svoje najmilije. Kako ne bi morali misliti na sve, mi ćemo vam malo olakšati s našom listom favorita za koje smo sigurni da bi se svidjeli vama dragim osobama.

U nastavku Vam donosimo TOP 10 ideja:

ZA MAMU / BAKU / PRIJATELJICU KOJA OBOŽAVA ŠIVATI

1. Bagat šivaće mašine - izazvat će reakciju o kakvoj niste mogli ni sanjati

ZA PRIJATELJICU / SESTRU

2. Nova jedinstvena haljina po mjeri koju ćete sašiti s puno ljubavi

3. Gumica za kosu sa unikatnom mašnom

4. Platnena kozmetička torbica

ZA RODITELJE / BAKE I DJEDOVE

5. Ukrasne jastučnice s njima omiljenim dezenom

6. Platnena torba za odlazak u trgovinu ili tržnicu

7. Male platnene vrećice koje ćete ispuniti lavandom - miris za ormar

ZA DJECU

8. Izradite njima omiljene likove/ superjunake/ životinje od tkanine koju ćete ispuniti mekanom ispunom

9. Odjeća za najdraže lutke za djevojčice

10. Pregača za mališana s njihovim imenom za one koji vole pomagati u kuhinji

Bagat šivaće mašine razveselit će svakoga, bilo da poklanjate šivaću mašinu ili pak proizvode koje ste vi sašili na njoj. Stoga ne propustite odličnu blagdansku ponudu za šivaću mašinu Danicu.

BAGAT DANICA

Stara zvijezda zasjala je u modernom ruhu. S pouzdanim šivaćim strojem BAGAT Danica sašijte modernu odjeću, izradite proizvode za kućni tekstil ili samo popravite/skratite/suzite odjeću. Moderan dizajn i izvrsne osnovne funkcije olakšat će vam rad. Šivaći stroj BAGAT Danica jednostavan je i prenosiv, što ga čini odličnim izborom za tečajeve šivanja ili za šivanje u manjim prostorima. Zahvaljujući unaprijed postavljenoj duljini i širini boda, čak i početnici će smatrati da je ovaj stroj iznimno jednostavan za korištenje. S 12 vrsta šivaćih šavova, bilo da šivate modne predmete, kreirate vlastite predmete ili jednostavno popravljate, ovaj stroj može sve! Nova mehanička šivaća mašina BAGAT Danica može izvesti 12 različitih uboda, a uključuje i automatsku rupicu s 4 brzine. Opcije uboda jasno su prikazane na rotirajućem gumbu za odabir uboda, samo okrenite gumb za odabir uboda. Bagat DANICA sada možete kupiti po sniženoj akcijskoj cijeni od 1,199.00 Kn (159.13 €)

Osim Bagat Danice, na blagdanskom popustu su i šivaće mašine Bagat Jantar i Bagat Safir te Singer šivaće mašine SINGER M2105 i Singer Madam 2.

Šivaće mašine legendarnih marki Bagat i Singer možete nabaviti po posebnim cijenama u blagdanskom periodu od 2.12. do 31.12.2022. ili do isteka zaliha. Kupiti ih možete na Bagat & SINGER webshopu, te kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Elipso, Emmezeta, Bazzar i eKupi.