LIMITIRANA KOLEKCIJA

Skupocjeni brend koji vole Kim Kardashian i Priyanka Chopra sada je stigao u Zaru i odjednom postao svima pristupačan

24.12.2020 u 12:29

Bionic
Reading

Ljubiteljice Zare ponovno imaju razloga za slavlje. Popularni španjolski high street brend predstavio je svoju prvu dizajnersku suradnju, i to s četiri finalista s prošlogodišnje dodjele modnih nagrada CFDA Vogue Fashion Fund Awards

Suradnje H&M-a s poznatim dizajnerskim brendovima poznate su po tome što uvijek izazovu pomamu i rasprodaju se u svega nekoliko nekoliko sati. Prilika je to da po pristupačnoj cijeni ugrabite komad s dizajnerskim potpisom, pa nije ni čudo da sve istinske zaljubljenice u modu uvijek u rekordnom roku opustoše trgovine.

Istom strategijom odnedavno se poslužila i Zara koja je upravo lansirala eco-friendly kolekciju prepunu limitiranih komada nastalu u suradnji sa četiri finalista prošlogodišnje prestižne dodjele modnih nagrada CFDA Vogue Fashion Fund Awards.

Američki Barragán, Private Policy, Abasi Rosborough i španjolski Alejandra Alonso Rojas još uvijek su manje poznati široj javnosti, no riječ je o cijenjenim dizajnerima u modnom svijetu koje vole i slavne ljepotice poput reality zvijezde Kim Kardashian i glumice Priyanke Chopre.

Nažalost, kolekcija još uvijek nije dostupna u svim zemljama pa ukoliko imati prijatelje ili rodbinu u Americi, sad je pravo vrijeme da neki od komada iz kolekcije naručite kao poklon za nadolazeće blagdane. Bacite oko na kolekciju nastalu u suradnji s četvero dizajnera.

  • +3
Zarina CFDA Vogue kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije