OTKRIVENI DETALJI

Što će sad biti sa serijom 'Glee'?

22.07.2013 u 16:11

Bionic
Reading

Producenti ove višestruko nagrađivane serije objavili su kako će na jesen emitirati tri epizode 'Gleeja', a potom će uzeti stanku kako bi odlučili kako dalje nakon tragične smrti 31-godišnjeg Coryja Monteitha koji je u seriji igrao Finna Hudsona

Kako je dobro poznato gleekovcima, serija je ove jeseni trebala ući u svoju petu sezonu.

Autor serije Ryan Murphy kazao je da će se ekipa ponovo okupiti u kolovozu te će snimiti epizodu u kojoj će se pozabaviti smrću Finna.

'Krajem kolovoza snimit ćemo dvije epizode, a zatim epizodu u kojoj umire Finn. Nakon toga slijedi dulja pauza. Ne znamo kad ćemo se vratiti', rekao je Murphy dodavši kako se i Coryjeva djevojka Lea Michele složila s tom odlukom.

'Svi su složili s time da se vratimo na set. Ovo je bila njihova zajednička odluka', kaže Ryan.

Za Leu je imao samo riječi hvale. 'Nikad nisam upoznao mladu osobu jaku poput Lee. Mislim da ovo sve odrađuje iznimno prisebno i dostojanstveno. Pravi je vođa i izuzetno je snažna cura', rekao je.

Već nakon prve sezone 2009. serija 'Glee' je postala fenomen pop kulture. Bila je najgledanija nova serija sezone i oduševila kritiku, albumi s glazbom iz serije postigli su zlatne naklade, osvojila je nevjerojatnih 19 nominacija za nagradu Emmy te stvorila skupinu odanih obožavatelja.

Ta glazbeno-humoristična serija prati skupinu ambicioznih učenika dok pokušavaju zasjeniti pjevačku konkurenciju te donosi njihove avanture u hodnicima srednje škole McKinley. Klub Glee vodi optimistični profesor Will Schuester koji pokušava pomoći skupini nadarene djece da ostvari svoj zvjezdani potencijal.

Glumci iz serije nastupili su za američkog predsjednika i prvu damu u Bijeloj kući, gostovali u 'Oprah showu' te se pojavili na naslovnicama časopisa Entertainment Weekly i Rolling Stone