OLIČENJE ELEGANCIJE

Svi su gledali u nju: Monica Bellucci blistala u uskoj crnoj haljini i s novom frizurom

24.01.2020 u 14:08

Bionic
Reading

Za Monicu Bellucci vrijeme kao da je stalo. Lijepa glumica po tko zna koji put je dokazala da su godine za nju samo broj, zablistavši na 18. Modnoj večeri u organizaciji udruge Sidaction kojoj je cilj podizanje svijesti o AIDS-u i prikupljanje sredstava za istraživanje bolesti

Sinoć je u Parizu održana tradicionalna Modna večera humanitarnog karaktera koja je okupila brojne uglednike i slavne zvijezde velikog srca, koji već 18. godinu zaredom prikupljaju sredstva za udrugu Sidaction koja se bori protiv smanjenja broja oboljelih od AIDS-a.

Među brojnim uzvanicima pažnju je ukrala talijanska glumica, model i seks simbol Monica Belluci. 55-godišnja glumica, koja dandanas slovi za jednu od najljepših žena svijeta, sve je bacila u sjenu svojim pojavljivanjem na gala večeri.

  • +2
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavna brineta, koja već godinu dana ljubi 18 godina mlađeg francuskog umjetnika Nicolasa Lefebvrea, blistala je u jednostavnoj i vrlo elegantnoj crnoj haljini s potpisom luksuznog pariškog brenda Paule Ka, u kombinaciji s nakitom modne kuće Cartier.

Pripijena haljina istaknula je vitku figuru na kojoj bi glumici pozavidjele brojne žene. Mladolikom izgledu svakako je doprinijela i glumičina kratka frizura. Nakon što je u rujnu skratila svoju dugu kosu, ostavivši sve bez riječi na modnoj reviji Dolce & Gabbane, zanosna glumica je nedavno ponovno promijenila frizuru, odlučivši se za stepenasti bob i šiške.

Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: LSN / KCS Presse / Profimedia