ulična moda

Tako jednostavno, a tako efektno: Odlična modna kombinacija privukla je sve poglede, a jedna dama dokazala je da ovaj model suknje svatko treba imati u ormaru

26.08.2021 u 14:08

Bionic
Reading

Zadnji dani kolovoza vratili su živahnost na ulice metropole, a Zagrepčanke su požurile još koji put odjenuti omiljene ljetne kombinacije prije nego li ih jesenski dani natjeraju na duge rukave i jakne. Posebnu pažnju privukla je dama u odličnoj modnoj kombinaciji kakvu dugo nismo imali prilike vidjeti na gradskim ulicama

Bijela je boja ljeta, a dobro to znaju i uvijek dotjerane Zagrepčanke koje su na ulicama grada pokazale neke doista sjajne kombinacije u svijetlim tonovima.

Posebnu pažnju privukla je dama u bijeloj plisiranoj suknji i kratkom bijelom topiću. Bijelu rapsodiju upotpunila je vrlo elegantnim modnim detaljima - trendi natikačama na petu, malom torbicom i damskim šeširom. Gledajući ovu kombinaciju doista poželimo da ljeto traje zauvijek.

  • +5
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Dolaskom toplijeg dijela godine plise se na velika vrata vratio u modu, a njegovoj popularnosti u prilog ide i činjenica da se ne gužva te da ga nije potrebno peglati.

Lagana, prozračna tkanina s trajnim naborima vrlo je popularna u brojnim ljetnim kreacijama, a odlikuje je i neodoljiva doza elegancije koja odlično podiže svaki dnevni stajling. Plisirana suknja statement je modni komad koji svakako dobro dođe u ormaru, a ovisno modni dodacima, lako je nosiva i nakon ljeta.

Jednostavnu, a efektnu suknju Zagrepčanka je kombinirala s kratkim topiće, modnim komadom koji je također obilježio ljetnu sezonu i zasigurno privukla brojne poglede prolaznika.