chic model

Teško je pronaći bolju zamjenu za traperice od laskavih hlača Jennifer Lopez

29.04.2024 u 08:52

  • +3

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: BlueLoveImages / GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Hlače širokog kroja iznimno su udobne i svestrane, a model koji nosi holivudska diva k tome je iznimno laskav za liniju

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez osvanula je na ulicama Zapadnog Hollywooda u besprijekorno chic kombinaciji u nježnim krem nijansama te trendovskim cipelama zlatnog sjaja.

Slavna 54-godišnjakinja zablistala je u spoju komada koje bi poželjela svaka modna zaljubljenica, a teško je reći koji se više istaknuo. No, kada bismo morali odabrati jedan, onda su to definitivno hlače.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Lopez je birala široki model koji je vidno iznimno udoban, dok njegov opušteni remen vezan malo ispod struka stvara vrlo laskavu siluetu - što ih čini sjajnom alternativom trapericama sličnog kroja.

Krem široke hlače posebno su dobro izgledale u spoju sa skraćenim smeđim blejzerom širokih rukava u kojem je Jennifer Lopez izgledala neodoljivo chic, posebno jer je ovaj komad od mekanog rebrastog pamuka nosila zakopčan s tri gumba.

Kada je riječ o obući, holivudska zvijezda svoje chic hlače nosila je na stiletto cipele izazovno visoke pete i zlatnog sjaja, a sve je zaokružila Hermes Birkin Himalaya torbicom - skupocjenim modnim dodatkom od kojeg se posljednjih tjedana ne odvaja.

Naime, torbicu koja doseže cijene i do pola milijuna dolara Lopez nosi u baš svakoj prilici, od ovakvih ležernih odlazaka na nedjeljni ručak do svakodnevnih posjeta teretani.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia