GEEK CHIC

U potrazi ste za idejama za proljetne stajlinge? Što mislite o kombinaciji koja uključuje dva hit komada

22.03.2021 u 16:00

Bionic
Reading

Kendall Jenner, sestra iz klana Kardashian-Jenner, bez sumnje je jedna od najutjecajnijih 'it' djevojaka današnjice uz svoje prijateljice Hailey Bieber i sestre Hadid

Jedna od najplaćenijih manekenki i članica najpoznatije reality obitelji na svijetu, uvijek je sjajno odjeveno, a za razliku od mlađe sestre Kylie Jenner, ne voli modne kombinacije koje pretjerano igraju na kartu seksepila.

Kendall voli ležerniji modni stil koji joj dobro pristaje, a fotografi su je ulovili u casual izdanju dok je na Manhattanu kupovala u ručak.

Baš poput mnogih zaljubljenica u modu, ni mlada manekenka ne možete odoljeti komadima s potpisom svima pristupačnih brendova pa je domišljato iskombinirala raznobojni prsluk s potpisom Manga čija je cijena oko 260 kuna, široke sivomaslinaste hlače i bijelu košulju.

  • +5
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovo geek chic izdanje bez greške je začinila s trendi mokasinkama u smeđoj boji koje su veliki hit ove sezone te ih slavne cure poput Katie Holmes ili Jessica Alba rado uključuju u svoja dnevna izdanja.

Sunčane naočale šarenih okvira i jednostavna frizura dobro su se uklopili u ovaj proljetni stajling mlade trendsterice.

Detalj koji se odlično uklopio u ovaj cool dnevni look manekenske zvijezde je bila zelena 'Olympia' torba modne kuće Burberry, a Kendall nije zaboravila ni na zaštitnu masku Skims, brenda iza kojeg stoji njezina polusestra Kim Kardashian.

Inače, Kendall se nedavno pridružila svojoj polusestri u reklamnoj kampanji za Kiminu novu liniju parfema s potpisom KKW Fragrance, brenda koji je poduzetna Kim s velikim uspjehom pokrenula još 2017. godine.