UDOBNOST PRiJE SVEGA

Ultimativna modna kombinacija, koja je obilježila pandemiju, osvojila je i Jennifer Lopez

21.12.2020 u 09:37

Bionic
Reading

Iako se njezina casual izdanja u većini slučajeva sastoje od uskih topića i tajica, pjevačica, glumica i poduzetnica Jennifer Lopez, poput brojnih dama, prigrlila je trend nošenja udobnih trenirki u jeku pandemije

Nakon što je najavila lansiranje vlastite beauty linije proizvoda za njegu kože, latino diva posljednjih dana često boravi u uredima dermatoloških stručnjaka na Beverly Hillsu, a dežurnim paparazzo fotografima ni ovoga puta nije uspjela pobjeći.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-MSBH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezina casual izdanja na gradskim ulicama nerijetko čini kombinacija uskih komada u znaku topića i tajica, a njih je ovih dana zamijenila nošenjem udobnih trenirki, najpopularnijom kombinacijom u pandemiji.

Da je velika ljubiteljica trenirki, 51-godišnja latino diva dala je naslutiti i na Instagramu pozirajući svom zaručniku u kompletu iz kolekcije Ivy Park svoje kolegice Beyonce, nastale u suradnji s njemačkim sportskim divom Adidasom.

Nju je naglasila skupocjenom verzijom kultnih čizama Timberland s potpisom Jimmyja Chooa, a sličan modni pristup imala je i prilikom posjeta dermatološkoj klinici na Beverly Hillsu.

Udoban model smaragdnozelene trenirke slavna J.Lo kombinirala je s dvobojnim tenisicama po uzoru na kultni model Air Jordan 1, da bi cjelokupnu kombinaciju začinila crnom verzijom skupocjene torbe Birkin uz neizostavne sunčane naočale i zaštitnu masku na licu.