NEW BALANCE I VEJA

Uzbudljive suradnje na modnoj sceni: Omiljeni brendovi tenisica zasjali u novom ruhu

08.04.2022 u 10:09

Bionic
Reading

Uzbudljive modne suradnje brendova ne prestaju se nizati, a ovoga puta u glavnom fokusu nalaze se jedni od omiljenijih modela tenisica. Sportski brend New Balance udružio je snage sa skandinavskim hit brendom Ganni, dok je francuski brend održivih tenisica Veja ostvario suradnju s američkim brendom Mansur Gavriel

Danski ready-to-wear brend Ganni na modnoj sceni postao je glavnom referencom kada se govori o skandinavskom stilu odijevanja, a posljednjih mjeseci ne predstaje nizati zvjezdane kolaboracije. Nakon kolekcije u duhu Y2K estetike stvorene u suradnji s američkim brendom Juicy Couture, Ganni je otkrio najnoviju. Udruživši snage i s poznatim sportskim brendom New Balance, Ganni se pozabavio dizajnom kultnog 2002R modela tenisica.

U duhu održive mode, nove verzije spomenutih tenisica izrađene su od 50 posto recikliranih materijala i ekološki odgovornim gumenim potplatom. Vjerna estetici New Balancea, dva zamišljena modela predstavljaju sportski izgled koji je u skladu s vremenom, s naglaskom na prepoznatljivu sivu boju američkog proizvođača sportske opreme i zelenu dragu Ganniju.

Tensice Ganni x New Balance bit će dostupne u prodaji od 13. travnja, a to nije jedina zvjezdana suradnja koja stiže kada govorimo o svima omiljenoj obući.

Francuski brend Veja, a koji je zahvaljujući svojim bijelim tenisicama u duhu održive mode postigao ogroman uspjeh, udružio je snage s osnivačicama američkog brenda Mansur Gavriel, a rezultat njihove suradnje je kolekcija tenisica u neodoljivim pastelnim nijansama.

Poznati brend iz New Yorka redizajnirao je najprodavanije Vejine tenisice imena Campo, s glavnim fokusom na bojama, a usprkos njihovom efektnom izgledu, svidjet će se i pobornicama modnog minimalizma jer su u potpunosti dizajnirane u specifičnoj plavoj, ružičastoj i žutoj boji.

Vejine tenisice nastale prema zamislima dizajnerica brenda Mansur Gavriel u prodaji će biti dostupne od 21. travnja po cijeni od oko tisuću kuna.