prahir

Valetinovo je dan ljubav, zajedništva i dobrog nakita!

11.02.2021 u 10:48

Bionic
Reading

Iako je Valentinivo dan zaljubljenih, skloniji smo vjerovati da je ipak Valentinovo dan ljubavi i bliskosti i osim darivanja svojih voljenih polovica, darujemo i naše majke, prijateljice ili jednostavno darujemo same sebe

Kako zapravo ostaviti jedinstven potpis i darovati nešto savršeno ?

Odgovor je jednostavan – darujte nakit!

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća.

Virtuozne kolekcije, oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i moderne tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir.

U svojoj ponudi, osim vjenčanog prstenja i zaručničkog prstenja možete pronaći lančiće s privjescima, naušnice od bijelog, žutog i rose zlata te nakit oplemenjen dragim kamenjem.

Tradicionalne kolekcije nakita izrađene od najfinijeg srebra kao i statement nakit čiji izričaj kao da prkosi bezvremenskom šarmu klasične elegancije. Komadi nakita stvoreni da bi trajali godinama i prenosili se s generacije na generaciju.

Savršena harmonija boja i oblika stvara prave male umjetničke minijature inspirirane elegantnim formama, čistoćom oblika, finoćom izrade i minimalističkim stilom.

Vaš omiljen nakit sada je na popustu i to 50% popusta na srebro te 35% na zlatni i dijamantni nakit & vjenčano prstenje.

Zavirite u našu oazu luksuza na adresama - Bogovićeva 1B, Ilica 43, Avenue Mall u Zagrebu; te Zagrebačka 56 i Zagrebačka 57 u Velikoj Gorici. Uskoro i u Arena Centru.

www.prahir.hr

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/prahir_finejewellery/