FASHION GURU

Vannina haljina nije bila baš najprikladnija za ovu priliku, mogla je biti i bolje skockana

  • 08.08.2023 u 12:18

  • Bionic
    Reading

    Ovogodišnju Alku nije propustila ni pjevačica Vanna koja je svojim glasovnim sposobnostima i najvećim hitovima rasplesala prisutne, a njezinog modnog izričaja dotaknuo se i naš Guru

    Završila je još jedna Sinjska alka. Nisam neki ekspert u Alki, ali mogu reći da mi je žao konja kojeg natovare tako da moraju nositi i po 200 kila.

    Ove godine nije bilo i moje najdraže reporterke, barem ne u onoj količini koju bih htio. Znamo da Alka uvijek iznenadi modnim odabirom uzvanica, ali ova nije bila kao prijašnje, nešto je nedostajalo. Sva sreća da je tu bila Vanna koja je uljepšala cijeli događaj.

    Vanna je održala koncert nakon same utrke, a kao i većina uzvanika, odabrala je biti odjevena u crno. Rekao bih kao da je neki tužan jesenski događaj. Koliko god haljina bila ustvari ljetni đir, pamučna i lijepa za šetnju po rivi i lizanju sladoleda, mislim da nije bila baš najprikladnija za ovu priliku.

    Nikako ne mislim da je trebala obući večernju haljinu, ali mogla je biti ipak bolje skockana. Vanna je u posljednje vrijeme imala toliko dobrih izdanja, baš se nekako modno opustila i dobro joj sve stoji, pa mi je čudno da je odabrala nešto ovakvo.

    Niti se ona istaknula na toj bini kako bi i trebao pjevač, jer je cijela pozadina bila tamna, a nije niti kroj baš najbolje sjeo popularnoj pjevačici.

    • +2
    Vanna Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

    Siguran sam da je imala još nekih laganih i lepršavih izdanja koje bi joj bolje pristajale na ovaj događaj ili da je barem cijelu kombinaciju podigla nekim super remenom ili dobrim nakitom.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.