DUA LIPA

Veliki ljetni trend učinila je neizmjerno seksepilnim: Zanosna Kosovarka malo toga ostavila mašti

19.08.2021 u 17:08

Bionic
Reading

Slavne ljepotice u ljetnim mjesecima nerijetko pomiču modne granice po pitanju kupaćih kostima. Ne samo da neki od njihovih odabira izgledaju komplicirano za nošenje , već su nerijetko toliko mali da teško možete zamisliti bilo koju damu da u njima uživa posve nesmetano

Nakon što se svojoj vojsci fanova na Instagramu ovih dana obratila fotografijama u kupaćem kostimu vrijednog Disneyjevih princeza, jedna od najvećih pop zvijezdi današnjice, Dua Lipa, odlučila je potpuno 'okrenuti ploču'.

Kao i većina istinskih ljubiteljica mode i zanosna brineta kosovskih korijena ovoga ljeta nije odoljela trendu kukičane mode, a njega je istaknula bikinijem koji se, osim šarmantnim motivima tratinčice, lista marihuane i duge, prvenstveno isticao svojom minijaturnom veličinom.

Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Objavom serije fotografija u spomenutom bikiniju, Dua Lipa nije otkrila tko je zaslužan za njegov dizajn, a svoju razigranu modnu stranu potvrdila je i dodacima poput nakita od raznobojnih perlica, a koji upravo ovoga ljeta slovi za must have na modnoj sceni.