NEMA ŠALE

Veliki sukob dviju zvijezda

27.09.2013 u 10:32

Bionic
Reading

Oprah Winfrey ponudila je Linsay Lohan emisiju na svojoj TV mreži, no mladu je glumicu upozorila da će sve otkazati ako se ne uozbilji

Lindsay Lohan će zadržati honorar od dva milijuna dolara za svoju TV emisiju na mreži Oprah Winfrey nakon što ju je televizijska legenda suočila s ozbiljnim profesionalnim pitanjima.


Oprah je oštro razgovarala s posrnulom zvijezdom kako bi bila sigurna da Linsay ozbiljno shvaća angažman koji joj je ponudila televizijska moćnica. Lindsay je navodno pristala biti kooperativna nakon što je Oprah zaprijetila da će otkazati projekt i da u tom slučaju 27-godišnja glumica neće biti plaćena.

Stranica TMZ piše da je Lindsay ponudila Oprah niz izgovora zbog nedostatka koncentracije, uključujući i izgovor da pokušava pronaći stan u New Yorku, da radi i druge projekte, te da je bilo problema u komunikaciji između njezinog tima i producenata na mreži Oprah Winfrey.

No vlasnica je dala jasan ultimatum, a Oprah će navodno pratiti Linsay poput jastreba, piše TMZ.

Oprah je sama priznala stranici Access Hollywood da je morala ozbiljno porazgovarati s problematičnom glumicom kako bi bila sigurna da će emisiju raditi s punom pažnjom. 'Bilo je puno kaotičnih događaja', objasnila je Oprah u intervjuu.

'Zato sam s njom ozbiljno razgovarala i pitala ju želi li to raditi. Jer ako ne želi, možemo se mirno rastati.'
Show mlade glumice počet će se prikazivati sljedeće godine.

'Otišla sam do njezine kuće da bih je pitala što radi i da bih je upozorila kako moramo biti realni i ne zavaravati se', nastavila je Oprah.

'Sukob je bio jedino oko toga. Jer mi smo televizija i želimo napraviti nešto dobro. Moji me producenti poznaju. Zato sam na putu do njezine kuće rekla: 'Ako dođem tamo i Lindsay ne bude ozbiljna, prekidam sve to istog trenutka.''