JENNIFER VS LINDSAY

Zbog čega su mlade glumice u ratu?

08.05.2014 u 10:37

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence zaratila je s Lindsay Lohan!

Kako prenosi Showbizspy, mlade glumice nisu u najboljim odnosima.

Izvori su otkrili magazinu Star da posrnula teen zvijezda, koja se proslavila ulogama u filmovima 'Opasne djevojke' i 'Šašavi petak', ne može smisliti oskarovku Jennifer Lawrence jer ju je njezin sadašnji dečko Nicholas Hoult odbio 2010.

'Lindsay je proganjala Nicholasa. Zvala ga je i pokušavala zavesti. No on se nije dao. Sad kad vidi da je on s Jennifer, to joj strašno smeta. Užasno je ljuta zbog toga. Zato ne može smisliti Jennifer Lawrence', kaže jedan izvor.

Još ranije se pisalo da se Lindsay obrušila na J-Law optuživši je da svoje uloge dobiva preko kreveta te da je, kako je kazala, 'lažna'.
 
Jenn (23) i godinu dana stariji britanski glumac u on/off vezi su već gotovo tri godine, otkad su se upoznali na snimanju filma 'X-Men: First Class'.
 
Inače, u studenome ćemo Jennifer vidjeti u novom nastavku filmskog teen serijala 'Igre gladi', nastalog prema knjigama Suzanne Collins. Kako je već dobro poznato fanovima, film pod nazivom The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 u kina stiže 21. studenoga.