s dva predsjednika

Zna kako se to radi: Salma Hayek laskavom haljinom istaknula liniju

09.05.2024 u 08:02

  • +2

Salma Hayek

Izvor: Profimedia / Autor: JEANNE ACCORSINI / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Haljina s tankim remenom oko struka laskala je vitkoj liniji 57-godišnje glumice, koja je privlačila sve poglede na druženju u Elizejskoj palači

Salma Hayek morala je propustiti ovogodišnju Met Galu, a za to je imala dobar razlog. Dok su njene kolegice blistale na crvenom tepihu u New York, ona se u društvu supruga Francois-Henrija Pinaulta družila s francuskim i kineskim predsjednikom.

Njen suprug pozvan je na večeru kao jedan od najbogatijih Francuza i vlasnik luksuznog konglomerata Keringa pod kojim se nalaze brendovi poput Guccija, Saint Laurenta, Balenciage, Bottege Venete i brojnih drugih. Salma mu je, kao i uvijek, pravila društvo u stajlingu koji je bio oličenje glamura.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Glumica je u Elizejskoj palači nosila bordo dugačku haljinu s tule suknjom i dugačkim rukavima te preklopljenim gornjim dijelom svezanim uskim remenom oko struka, koji je izrazito laskao njenoj liniji.

Lijepa 57-godišnjakinja sve je začinila raskošnom srebrnom ogrlicom sa simbolima lišća, metalik clutchem te srebrnim cipelama s platformom i visokom petom.

Salma Hayek i 61-godišnji Pinault nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka, koju je glumica obilježila na društvenim mrežama fotografijama s vjenčanja i romantičnom posvetom.

'Ne postoje riječi kojima bi se objasnio blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste to pronašli, nikada to ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji niste, nikada ne odustaj', poručila je glumica uz komentar kako joj je to 'jedan od najboljih dana života', napisala je glumica.

Objavu je 'otvorila' fotografijom sebe u vjenčanici kao potpuno našminkane mladenke dok gleda u daljinu. Veza nje i francuskog milijarder počela je 2006. godine, a par je godinu dana kasnije dobio svoje prvo zajedničko dijete, kćer Valentinu Palomu Pinault za koju svi kažu da je prava majčina nasljednica.

  • +3
Salma Hayek i François-Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Chinellato/IPA / Sipa Press / Profimedia