LEA MICHELE

Zvijezda 'Gleeja' otkrila tajnu svog samopouzdanja

07.04.2014 u 09:17

Bionic
Reading

Lea Michele, glumica i pjevačica najpoznatija po ulozi ambiciozne Rachel Berry u višestruko nagrađivanoj seriji 'Glee', nedavno je predstavila svoj debitantski album 'Louder'

U intervjuu za Seventeen, ova lijepa brineta koja je prošle godine doživjela veliku tragediju kad je njezin dečko Cory Monteith iznenada preminuo uslijed prekomjerne doze alkohola i kokaina, dala je nekoliko savjeta tinejdžerima.

'Bitno je vjerovati u sebe, kako god to bilo teško nekada. Još uvijek nekad sumnjam u sebe. Dok sam čitala scenarij za ulogu, iako sam znala da ju je Ryan Murphy napisao za mene, u jednom sam trenutku pomislila: 'Pa ta uloga je namijenjena nekome tko je prelijep poput Vanessa Hudgens. Nisam prava osoba za to.' Stvar je u tome da sam cijeli život slušala kritike na račun svog izgleda pa mi se i danas jako teško se oduprijeti tom osjećaju. Zato nikad nemojte dopustiti da se zbog mišljenje drugih osjećate loše. Meni su na početku karijere rekli da bih trebala operirati nos. Nisam ih poslušala i danas sam tu gdje jesam', rekla je Lea.

Lea je napisala knjigu 'Brunette Ambition' u kojoj mladim fanovima poručuju da je bitno imati cilj u životu. 'Uvijek sam željela nešto bolje za sebe. Stalno sam učila, napredovala, radila na sebi... Bit će uvijek smetnji na tom putu, ali neka vas to ne obeshrabri. Bitno je ostati svoj i držati se svog cilja', kaže zvijezda serije 'Glee'.

Ljubav s Coryjem se dogodila kad je, kako kaže, postala zadovoljna sama sobom.

'Oboje smo veliki individualci. Mislim da dok niste zadovoljni sobom i svojim životom, ne možete nekoga ni pustiti u svoj život. Ja i danas volim trenutke samoće, kad uživam u svojoj omiljenoj hrani i gledam TV emisije', rekla je Lea dodavši da će zauvijek imati samo lijepe uspomene na Coryja.