POTRAŽIO POMOĆ

Zvijezda serije 'Glee' u klinici za odvikavanje

15.07.2013 u 09:27

Bionic
Reading

Miljenik mnogih 'gleekovaca' sam se prijavio u rehab kliniku

Cory Monteith kojeg znamo kao Finna Hudsona iz višestruko nagrađivane teen serije Glee odlučio je potražiti stručnu pomoć u klinici za odvikavanje.

Cory koji je već neko vrijeme u sretnoj vezi s kolegicom iz serije Leom Michele nalazi se u rehab centru.
'Potražio je pomoć i sam se prijavio u kliniku za odvikavanje zbog problema s ovisnošću. Cory je zamolio da se u ovoj delikatnoj situaciji poštiva njegova privatnost', poručio je njegov predstavnik za medije.

Tridesetogodišnji glumac oduvijek je otvoreno govorio o svojim problemima s ovisnosti. Nije tajna da je prvi put sa 19 godina završio u rehab centru.

'Ne želim da klinci misle da će, ako napuste školu i drogiraju se, jednoga dana biti slavni glumci! Naravno da je to krivo. Želim pomoći mladima koji su prolazili isto što i ja. Osvijestite se, saznajte što želite i krenite hrabro za svojim snovima', rekao je jednom prilikom.

Serija Glee ušla je u svoju četvrtu sezonu, a prikazuje se s velikim uspjehom od 2009. godine. Jedan od tvoraca serije je proslavljeni Ryan Murphy, a osim Lee i Coryja u glavnim su ulogama Chris Colfer Dianna Agron Jane Lynch Naya Rivera, Jenna Ushkowitz, Heather Morris i drugi.