LUDA KARNEVALSKA PRIČA

Brazilske plesačice na glavnom zagrebačkom trgu

01.02.2013 u 11:32

Bionic
Reading

U subotu, 2. veljače, u večernjim satima (od 19 sati do 21 sat) na Trgu bana Jelačića, u prostoru grijanog šatora, održat će se plesno zabavno-glazbeni nastup 'KARNEVALSKA PRIČA'

Plesno zabavno - glazbeni nastup 'Brasil Bahia show' nastup je u kojem autentične brazilske plesačice naizmjenično izvode atraktivne plesne točke i kostime u kombinaciji s plesačima priznatih plesnih skupina iz Zagreba koji su kostimirane točke pripremili baš za ovaj nastup. Nastup brazilskih plesačica sastoji se od četiri izlaza po 20-minuta u kojima se mijenjaju atraktivni brazilski karnevalski kostimi.

Najzanimljiviji dio programa je i originalna animacija publike u kojoj atraktivne plesačice uključuju publiku u plesne korake i kratki zumba trening!

U raskošnom spektaklu izvodi se izvorna Brazilska glazba, Salsa Merenque, Musica Pop, Reggae, Jazz. Nastup je nezaboravna atrakcija za publiku i promatrače te pozivamo sve ljubitelje karnevalskih svečanosti i sve sugrađane i posjetitelje Zagreba da se pridruže veselom druženju na Trgu.