VEČERA S PORUKOM

Giuliano i Kristina pokazali su se kao izvrsni domaćini

26.10.2015 u 20:42

Bionic
Reading

Treća Večera s porukom održana je u Splitu, a uloga domaćina pripala je poznatom splitskom bračnom paru Đanić, Giulianu i Kristini. Hotel Park bio je premalen da ugosti sve njihove prijatelje i kolege, a svi su došli s namjerom pomaganja splitskom Klubu Sanus za roditelje djece oboljele i liječene od malignih bolesti

Da humanost nema granica i ne poznaje podjele u društvu, dokazali su gosti splitske Večeri s porukom.

'Bilo je dosta strepnji i treme pred sam početak, ali sad smo stvarno sretni i predivno se osjećamo kao domaćini Večeri s porukom. Ovo je predivno iskustvo. Hvala svim našim prijateljima, kolegama i svim građanima Splita što su večeras s nama. Popunili smo sva mjesta u restoranu hotela Park i presretni smo jer je toliko gostiju došlo i da smo prikupili toliko sredstava za naš klub Sanus. Oni to apsolutno zaslužuju', izjavili su domaćini Kristina i Giuliano.


Giuliano se na oduševljenje gostiju primio mikrofona i zapjevao nekoliko pjesama

'Ovdje nema političkih podjela, svi smo isti, jer u humanosti nema lijevih i desnih. Ovdje smo svi s istom svrhom, na isti način i s istim željama. Tri večeri nisu dovoljne za grad Split da pokažemo veličinu srca, bit će još Večera s porukom i mi ćemo se rado pridružiti kao jedan od organizatora jedne od tih večera', rekao je Ivo Baldasar, gradonačelnik grada Splita.


Giuliano i supruga Kristina u društvu gradonačelnika Ive Baldasara

Večeri je nazočila i pjevačica grupe Magazin Andreja Šušnjara. 'Dobro se osjećam i zabavljam ovdje u društvu mojih kolega, glazbenika i prijatelja. Prvi put sam tu i ovo me jako veseli, a bit će prilike i za nova druženja u sklopu ovog projekta', istaknula je pjevačica.


Novinar RTL-a Hrvoje Krolo, Kristina i Giuliano Đanić i Andrea Šušnjara