6. EPIZODA SERIJE 'NIJANSE PLAVE'

Grijesi iz prošlosti polako dolaze na naplatu

08.11.2016 u 13:32

Bionic
Reading

Šesta epizoda serije „Nijanse plave“ 8. studenog u 22:00 h na kanalu FOX Crime

Turbulentan poslovni život policajke Harlee Santos koju glumi hollywoodska zvijezda Jennifer Lopez, nije jedini problem s kojim će se morati suočiti. Njen privatni život daleko je od idealnog, i sve više upada u probleme zbog male laži koja je u međuvremenu postala velika. Uz mega-zvijezdu Jennifer Lopez u seriji 'Nijanse plave' koja se emitira na kanalu FOX Crime, glumi i poznati glumac Ray Liotta. Njih dvoje glume detektive policijske jedinice u New Yorku koji su uvučeni u skandal primanja mita i podmićivanja zločinaca. Za petama im je FBI koji traži konkretne dokaze protiv njih, a prava pomutnja nastaje kada Harlee (Jennifer Lopez) postaje glavni osumljičenik. Na što je sve Harlee spremna kako bi se izvukla iz te situacije, neće se baš svima svidjeti, a neke od njih bi moglo koštati i života. Serija je krenula sa prikazivanjem na kanalu FOX Crime 4. listopada, a na redu je šesta epizoda serije koja će biti prikazana 8. studenoga u 22:00 h. Autor serije je američki scenarist, producent i bivši novinar Adi Hasak koji je u suradnji sa producentom Lucom Bessonom radio na dva hollywoodska filma: 'Iz Pariza s ljubavlju' sa Johnom Travoltom u glavnoj ulozi, te '3 Days to Kill' sa Kevinom Costnerom.


U šestoj epizodi Harlee počinju sustizati njezini grijesi iz prošlosti. Nakon što je svom nasilnom mužu Miguelu (Antonio Jaramillo) smjestila ubojstvo kako bi ga se rješila, nije razmišljala o tome kako je na slobodu zapravo pustila ubojicu – Franka Kovacha koji je prošao nekažnjeno i koji se očigledno vraća na stari put. Osim toga, Harlee svojoj kćeri Christini nikada nije rekla pravu istinu o njezinom ocu, nego Christina misli kako ih je on napustio. Harlee počinje osjećati krivnju jer je ona kriva za potencijalno ubojstvo koje je Frank počinio kako bi sebe i Christinu spasila od Miguela. Woz (Ray Liotta) polako počinje gubiti konce u rukama i počinje pokazivati svoju brutalnu stranu kada ubije svog suradnika kako bi spasio samog sebe. Hoće li i tako postupiti prema Harlee kada sazna pravu istinu i identitet izdajice?

U glavnim ulogama: Jenifer Lopez kao detektivka Harlee Santos, Ray Liotta kao poručnik Matt Wozniak, Drea de Matteo kao detektivka Tess Nazario i Warren Kole kao posebni agent Robert Stahl.