PRIJE 'NASTUPA DESETLJEĆA'

Ivan Šarić otkrio zanimljiv detalj u svojoj biografiji

06.10.2016 u 19:51

Bionic
Reading

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Ivan Šarić 11. studenog proslavlja desetljeće svoje stand up karijere, a tim povodom otkrio je kako je prst sudbine kad se najmanje nadao odlučio o njegovoj profesiji i budućnosti

Od malih nogu Ivan Šarić bio je zaljubljen u svijet informatike, što je moglo odvesti u jednom od dva smjera - milijuni na računu jer bi razvio neku suludu aplikaciju ili vječno djevičanstvo. Možda i oboje. Sve to postaje manje važno 2006. godine, kad je od prijatelja dobio izgrebani DVD sa stand up nastupom Robina Williamsa.

U tom trenutku se događa kompletni preokret i, umjesto pisanja linija koda, on počinje pisati tekstove za svoje nastupe; umjesto čačkanja po kućištu računala, on čačka po glavama svoje publike i uspješno ih navodi ne samo do smijeha, nego i do nekih novih shvaćanja o njima samima.

Nakon prošlogodišnjih uspješnih nastupa u kazalištu Kerempuh i ovogodišnjeg rasprodanog nastupa u INK-u Pula Šarić je pokazao da je stand up komedija prerasla klupsku scenu i zasluženo došla na veći nivo. I tako, 10 godina nakon onog izgrebanog DVD-a sa stand up nastupom Robina Williamsa, Ivan nastupa u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Nešto što niti jedan domaći stand up komičar do sada nije imao čast učiniti.

U prvom redu zasigurno će biti i njegova zaručnica Korana Gvozdić, koju je zaprosio ovog ljeta u Grčkoj nakon tri godine veze.

'Ona je moja kraljica. Nije lako sa mnom, a ona me valjda skužila', priznao je Ivan prije dvije godine.