ISPALA JELENA MIHOLJEVIĆ

Jelena Radan, Borko Perić i Mile Kekin u finalu 'Maestra'

01.11.2015 u 10:23

Bionic
Reading

Sinoćnje natjecanje u glazbeno-zabavnom showu 'Maestro' napustila je glumica Jelena Miholjević, koja je otvorila emisiju Varijacijama na rococo temu broj 7 Petra Iljiča Čajkovskoga uz solistički nastup na violončelu Branimira Pustičkoga

'Jako ste se dobro držali, ali sa solistom niste imali dobar kontakt. U jednom trenutku ste malo poletjeli pa se desio mali kaos', rekla je nakon Jeleninog nastupa koncertna majstorica Mirjam Pustički Kunjko, dok je maestro Kranjčević priznao da mu nije jasno kako se nakon odlične prve minute uspjela izgubiti.

'Bilo mi je posebno lijepo', izjavila je Jelena Miholjević opraštajući se od publike i glazbenika u 'Maestru'. Glumica je dodala da joj je žao što odlazi iz showa, no da se sa sinoćnjom izvedenom skladbom nije saživjela kao inače.

Najmanje bodova u pretposljednoj emisiji showa imali su Mile Kekin i Jelena Miholjević, a prema odluci Simfonijskog orekstra HRT-a, u finalu neće nastupiti Jelena. U završnicu tako odlaze Borko Perić, Jelena Radan i Mile Kekin.