SEKS I GRAD LJUBAVI

Koji vam je bio najdraži muškarac Carrie Bradshaw?

26.05.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Ljubitelji 'Seksa i grada' oduvijek su s nestrpljenjem iščekivali rasplet ljubavnih veza Carrie Bradshow. Koji je najbolji – Mr. Big ili Aidan? Otkrijte što njihovi karakteri govore o njima, ali, po svemu sudeći, i o vašim muškarcima

Premda je američka premijera drugog nastavka filma 'Seks i grad' pobrala loše kritike, publika u Hrvatskoj s nestrpljenjem očekuje da i sama vidi radnju najnovijeg filmskog uratka nekad vrlo popularne serije. Publiku 'Seksa i grada' čine uglavnom žene, a mnoge su od njih ljubavno sazrijevale uz muškarce koje je voljela Carrie Bradshow. Mnoge su žene u njezinim partnerima prepoznale svoje, a stručnjaci kažu da profili muškaraca koji su prodefilirali životom Carrie Bradshow mnogo otkrivaju. Pročitajte i doznajte koji od njih privlači vas i što možete očekivati od takvog muškarca.


Gotovo je svaka žena u životu imala barem jednog Mr. Biga
Mr. Big
Dominantni muški lik u kultnoj seriji svakako je Mr. Big, odnosno Faca s kojim je Carrie održavala toplo-hladni odnos. Faca je klasični muškarac staroga kova. Takve smo muškarce viđali u starim holivudskim filmovima. On je moćan i bogat, a ti atributi pridonose njegovoj privlačnosti. Takav tip muškaraca ima uvijek mnogo obožavateljica i rijetko je monogaman. Šarmantan je i privlačan, a žene to vole. S druge strane, takvi muškarci ne nude sigurnost i na neki način su nestvarni. Često su emotivno nedostupni i ženi donose uglavnom patnju i rijetku sreću. Žene koje vole takav tip muškaraca često su i same emotivno nedostupne i nesposobne su ostvariti zdravu i normalnu vezu.

Jack Berger
Jedan od muškaraca koje je ljubila Carrie je i Jack Berger. On ju je ostavio putem post-it poruke. Riječ je o pametnom i duhovitom muškarcu s kojim žene mogu voditi dubokoumne razgovore o različitim temama. To je muškarac koji svojom ironijom zna nasmijati gotovo svaku ženu. Međutim, problem je što često svojim intelektom skrivaju razne komplekse. Primjerice, Berger se nikako nije dobro nosio s kritikama koje mu je Carrie tu i tamo znala uputiti. Smetala mu je svaka od njih, jer se osjećao ugroženo. To su zapravo nesigurni muškarci skloni depresivnim raspoloženjima s kojima je teško održavati odnos, jer očekuju da im žena ide 'uz dlaku'.

Aleksandr Petrovsky

Aleksandr Petrovsky, ruski umjetnik, Carrie je odveo u Pariz i ponudio joj ozbiljnu vezu. Njega nije krasio lijep izgled, ali je svakako imao karizmu. Žene često ne mogu odoljeti aroganciji pa čak i nepristojnosti. Nešto iskonsko u njima tjera ih da im takvo ponašanje bude privlačno. Međutim, prava priroda takvih muškaraca potisnuta je agresija. I Aleksandr je u jednoj sceni ošamario Carrie. To je nedopustivo i žene koje su sklone takvim agresijama imaju određenu dozu mazohizma u sebi. Za fizičko nasilje nikada nema opravdanja, stoga žene s takvim muškarcima trebaju biti vrlo oprezne.

Aidan
Aidan je muškarac za kojega se Carrie gotovo udala. Prekinuo je s njom kada mu je priznala da ga je prevarila s Facom. Mirili su se i rastajali, ali u konačnici nisu ostali zajedno iako su bili vrlo blizu vjenčanja. Mnogi smatraju da je Carrie trebala ostati upravo s Aidanom. To je tip muškarca koji ima sve. Zgodan je, pristojan, odan, kreativan, zanimljiv i seksi. Zapravo, riječ je o tipu muškaraca kojega bi mnogi naveli kao pravu priliku za brak. Problem je što je Aidan previše dobar, a kad je netko previše dobar, lako može biti i dosadan. Često uz takve muškarce žena potraži strast sa strane. Ipak, Aidan je od svih Carrienih muškaraca najbliži onome s kojim žena može uspostaviti zdravu i stabilnu vezu.