NAGRADNJAČA

Menart vas nagrađuje

13.11.2012 u 10:12

Bionic
Reading

Menart nagrađuje čitatelje tportala s novim albumima Marija Huljeva i Frenkija!

Nakon nekoliko izvrsno prihvaćenih singlova 'Pada noć', 'Potpuno sam', 'Hajde pusti brige sve' te aktualnog singla 'TI', Mario Huljev predstavlja svoj prvi samostalni album 'Igra pod suncem'. Album 'Igra pod suncem' nudi poseban groovy zvuk, a veseli prizvuk svake pjesme čak i onda kada po samom naslovu to ne bi očekivali će zasigurno uljepšati i osunčati tmurne i kišne jesenske dane.

Mario se aktivnim pjevanjem, skladanjem i pisanjem pjesama bavi petnaestak godina, a trenutno je vjerojatno najbolji muški vokal u Hrvatskoj. Prema riječima stručnjaka, njegov glavni adut na prezasićenom glazbenom tržištu je jedinstvena boja glasa i fenomenalan osjećaj improvizacije, čija kvaliteta samo čeka da bude priznata od strane medija te među publikom i strukom.

Jedan od najpopularnijih repera na ovim prostorima - Frenkie predstavlja svoj četvrti studijski album pod nazivom 'Troyanac'. Nove Frenkijeve pjesme predstavljaju spremnost za najveće glazbene izazove. Najveća razlika između Troyanca i Frenkijevih prijašnjih albuma je humor, što se moglo vidjeti i u pjesmi 'Situacije' u kojoj je gostovao Sale iz TBF-a. Troyanac je definitivno njegov glazbeno najšareniji album. Hip hop ritam je naravno temelj albuma, ali pored toga, na albumu možemo čuti i primjese reggaea i funka.

Na novom je albumu Frenkie je ugostio brojne glazbenike: Kontra, Marčelo, Edo Maajka, Vukašin iz grupe Irie Fm, Dj Mrki, Filip Dizdar i Buba Corelli.
Za produkciju su zaslužni Koolade, Niss, Toza, Xcirey, Mayer, Tripio i Kibo.

CD Frenkija su osvojili:

Admira Štiks
Emil Kihas

CD Marija Huljeva su osvojile:

Marijana Fuštin
Ivana Pavičić-Ivelja

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.