Fox

Može li prava ljubav pobijediti zle sile tame

25.07.2016 u 09:58

Bionic
Reading

Sedma epizoda nove serije 'Outcast' donosi sjećanja na veliku ljubav Kylea i Allison

Nakon i neočekivanih događanja u šestoj epizode serije 'Outcast', koja je rasvijetlila pravo stanje opasnosti za stanovnike gradića Rome, gledatelji će novu, sedmu epizodu moći pogledati 25. srpnja u 23 sata na kanalu Fox. Grijesi iz prošlosti i mračne tajne likova polako počinju izlaziti na vidjelo. Šerif Giles (Reg E.Cathey) otkrit će tamnu stranu Marka Holtera (David Denman) koja će ga dovesti u veliku opasnost.

Velečasni Anderson (Philip Glenister) proživljava osobnu krizu smatrajući da zlo postaje sve jače i da ga je nemoguće spriječiti. Sjećanje na njegov prošli život otvara stare rane koje će ga dovesti do ruba očaja. Dok je gradić Rome i dalje prekriven velom opsjednutosti, Kyle (Patrick Fugit) uporno želi pronaći istinu i odgovore. Ono što ga pokreće njegova je bezuvjetna ljubav prema ženi Allison (Kate Lyn Sheil) i njihovoj kćerki. Sjećanja na bolje dane podsjetit će ih koliko je njihova ljubav bila jaka, a njihova veza neraskidiva. Hoće li se Kyle i Anderson uspjeti oduprijeti tamnoj strani i doći korak bliže otkrivanju razloga smrtonosne opsjednutosti, pogledajte u novoj, sedmoj epizodi serije 'Outcast'


Ova dugo iščekivana serija nastala je suradnjom poznatog producenta Roberta Kirkmana, tvorca 'Živih mrtvaca' i produkcije FOX International Studios, uz ostala velika imena poput Chrisa Blacka, Davida Alperta ('Živi mrtvaci'), Sharon Tal Yguado i Sue Naegle, izvršnih producenata serije. FOX Network Group je povodom premijere serije 'Outcast' osmislio jedinstven globalni projekt Outcast Art, u kojemu je sudjelovao i Zagreb uz ostale svjetske gradove poput Londona, Stockholma, Sofije, Istanbula, Berlina, Singapura, Džakarte, Kuala Lumpura, Manile, Napulja i Sydneyja. U Zagrebu se u Studentskom centru oslikavala početna scena iz serije, a autor murala je poznati grafiter i street artist Slaven Kosanović Lunar.

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Gabriel Bateman kao Joshua Austin, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg E.Cathey kao šerif Giles, David Denman kao Mark Holter i Camden Flowers kao Holly Holter.