PICKBOX

Objavljene nominacije za nagradu Emmy

15.07.2016 u 13:42

Bionic
Reading

Najvažnija televizijska nagrada Emmy, serijski pandan Oscara, i ove godine je iznenadila svojim nominacijama. Svečana je dodjela 18. rujna u Los Angelesu, a kako su tek sada izašle nominacije, još uvijek nam valja predviđati koje serije i glumci će biti laureati. Nominacije su predstavili Anthony Anderson iz serije 'Pomalo crno' i Lauren Graham, najpoznatija kao Lorelai iz slavnih 'Gilmoreica'

Pickbox se može pohvaliti da i ove godine za svoj repertoar izabrao serije koje obožava i publika i kritika, a evo koje od njih su u utrci za Emmyja: 'Transparentno' koje već iza sebe ima pet Emmyja i 'Pomalo crno' (Black-ish) koje na Pickbox dolazi 15. kolovoza, u utrci su za najbolju komediju godine. Jeffrey Tambor iz 'Transparentnog' i Tracee Ellis Ross iz 'Pomalo crno' natječu za nagradu najboljeg glumca ili glumicu u kategoriji komedije.

Ako ste ove godine pratili seriju 'Preljub' (The Affair) i poznat vam je lik i djelo Maure Tierney koja glumi prevarenu suprugu Helen Solloway, sigurno će vam biti drago da je i ona u utrci za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji. Iz 'Transparentnog' su još nominirani Gaby Hoffmann, Bradley Whitford i Melora Hardin, a iz 'Farga' bi slavljenici mogli biti Kirsten Dunst, Bokeem Woodbine i Jean Smart 'Galavant', originalni mjuzikl čija se radnja događa u srednjem vijeku i parodija je na viteštvo, nominirana je u kategoriji izvanredne glazbe i stihova.

Gusarska avantura 'Crna jedra' (Black Sails) nominirana je u kategoriji vizualnih i zvučnih efekata, dok su 'Vikinzi' osvojili jednake dvije niminacije i plus jednu za izvanrednu šminku. 'Doktori za seks' (Masters of Sex) koje imate priliku gledati na Pickboxu do kraja srpnja, nominiran je za izvrsnu produkciju i s obzirom da se radnja serije događa u pedesetima prošlog stoljeća, za odlične frizure. Svima im naravno držimo palčeve i jedva čekamo dodjelu nagrada u rujnu.

Aktivirajte Pickbox https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/pickbox