Fox

Povratak uzbudljivog psihološkog trilera 'Wayward Pines'

23.06.2016 u 10:01

Bionic
Reading

Fox najavljuje premijeru druge sezone napetog psihološkog trilera 'Wayward Pines' koja će u Hrvatskoj biti prikazana 30. kolovoza u 22 sata

Serijal od deset epizoda koji se nestrpljivo iščekuje temelji se na istoimenoj trilogiji Blakea Croucha. 'Wayward Pines'snimljen je u produkciji studija 20th Century Fox Television, a izvršni producent serije je poznati režiser i scenarist Manoj Night Shyamalan (Šesto čulo', 'Posjet') uz Chada Hodgea (Runaway), Donalda De Linea (Green Lantern','Dobar posao u Italiji'), Ashwina Rajana ('Sotona', 'Posjet') i Blakea Croucha.

U glavnim ulogama druge sezone su: glumac s dvostrukom nominacijom za nagradu Oscar - Djimon Hounsou (Krvavi dijamant','San o Americi'), glumica s nominacijama za nagrade Emmy i Zlatni globus - Hope Davis ('American Crime', 'Uredništvo') i Jason Patric ('Groznica', 'Narko'). U novoj sezoni, uzbudljivih događaja i preokreta neće nedostajati. Stanovnici malenog gradića Wayward Pines i dalje će se boriti protiv autoritarne vladavine Prve generacije. Dr. Theo Yedlin (Jason Patrick), novi stanovnik Wayward Pinesa, pokušat će pomoći ugroženoj ljudskoj vrsti, ali i shvatiti što se zapravo događa u Wayward Pinesu.


Drugoj sezoni pridružit će se poznata glumačka imena poput: Nimrat Kaur ('Domovina') koja će utjeloviti Rebeccu, ženu punu tajni koje skriva pred svojim suprugom Theom, Josh Helman ('Pobješnjeli Max: Divlja cesta', 'X-Men: Dani buduće prošlosti') kao samopouzdan i lukav mladić Xander i Kacey Rohl ('Hannibal') kao Kerry, jedna od pripadnika Prve generacije.

Uz to, neki od glumaca iz prve sezone pojavit će se i u drugoj sezoni. Među njima se nalazi i poznati holivudski glumac Terrence Howard ('Empire', 'Hustle & Flow') koji će i dalje glumiti lik strogog šerifa Arnolda Popea, a Carla Gugino nastupa kao Kate Hewson – nestala agentica koju Ethan pokušava pronaći.

Fox je već godinama u cijelom svijetu najrasprostranjeniji kanal s vrhunskim zabavnim sadržajem, poznat po postavljanju novih trendova i programu koji kritičari i gledatelji ocjenjuju najvišim ocjenama u SAD-u i u svijetu.


U glavnim ulogama: Jason Patrick kao Theo Yedlin, Djimon Hounsou kao C. J. Mitchum, Josh Helman kao Xander Beck i Terrence Howard kao Arnold Pope.