Fox

Sanjiva dolina

09.06.2016 u 08:00

Bionic
Reading

Drugi dio treće sezone na kanalu FOX od 11. lipnja subotom u 20 sati

Regionalna premijera prve epizode drugog dijela treće sezone bit će prikazana 11. lipnja, a nadalje svake subote u 20 sati na kanalu FOX. Nove epizode su i ovoga puta pune akcije i misterioznih spletki koje će zadesiti malo selo Sanjiva dolina u New Yorku.

Detektivsko-avanturistička dramska serija donosi nam nove likove i njihove susrete s nadnaravnim događajima. Prema poznatoj suvremenoj verziji klasika Washingtona Irvinga, legendarni vojnik i špijun vojske Georgea Washingtona, Ichabod Crane (Tom Mison), svoj život je izgubio u bitki protiv Bezglavog jahača. Sada, nakon 230 godina, Ichabod ustaje iz mrtvih, ali nepoznate sile oživljavaju i Bezglavog jahača. Ichabod će se udružiti s policijskom poručnicom Abbie Mills (Nicole Beharie) kako bi stao na kraj zločinima i strahu koje sije Bezglavi jahač. U prve dvije sezone ovaj naizgled nespojivi dvojac slijedi tragove kroz cijelu povijest kako bi uspio spriječiti apokalipsu te spasiti svijet od demona i ostalih mističnih stvorenja.


Drugi dio treće sezone donosi uzbudljiv preokret i spoj suvremenog svijeta s tajnama Sanjive doline. U specijalu serije pod nazivom 'Kosti'svijet forenzičara spojit će se sa svijetom misterije iz 'Sanjive doline'. Susret s poznatim forenzičarima i njihovim metodama u otkrivanju zločina donosi potpuno novu atmosferu u seriju u kojoj će Brennan i njezin tim istraživati 200 godina staro i bezglavo tijelo. Suradnja dva tima neće teći glatko, tako da sve ljubitelje serije očekuje dinamična i uzbudljiva sezona u kojoj će moći uživati u spajanju fantastične naravi 'Sanjive doline' i snage moderne forenzike 'Kostiju'.


U glavnim ulogama: Tom Mison kao Ichabod Crane, Nicole Beharie kao Abbie Mills, Lyndie Greenwood kao Jenny Mills, Nikki Reed kao Betsy Ross, Shannyn Sossamon kao Pandora, Zach Appelman kao Joe Corbin i Lance Gross kao specijalni agent Daniel Reynolds.