'SEKS I GRAD 2' U LONDONU

Sarah Jessica Parker nadmašila samu sebe

28.05.2010 u 12:30

Bionic
Reading

Nakon New Yorka modno ludilo prelilo se i na Europu. Premijeru filma 'Seks i grad 2' dočekao je i London

Baš kao i u New Yorku, i premijeru u Londonu pratio je velik interes fanova koji su s nestrpljenjem iščekivali novi nastavak priče o četiri Njujorčanke. S velikim zanimanjem iščekivalo se što će glumice odjenuti za prvu europsku premijeru, a cure nisu razočarale.

Sarah Jessica Parker uspjela je nadmašiti samu sebe, pa je za svečanu premijeru odabrala šešir koji je svojom veličinom i konstrukcijom nadmašio njen ukras za glavu koji je, također u Londonu, nosila na premijeri prvog nastavka filma. Dok je tada nosila zeleni šeširić s potpisom Philipa Treacyja, ovaj put odabrala je crni, znatno raskošniji model, zbog kojeg se s velikom mukom jedva ugurala u automobil koji ju je dovezao na premijeru. Kao i 2008, Sarah Jessica je i sada nosila haljinu s potpisom nedavno preminulog britanskog dizajnera Alexandera McQueena, ovaj put asimetričnu dugačku haljinu u crnoj boji. 'Samo je jedan dizajner kojeg mogu nositi večeras, a to je Alexander McQueen', rekla je prigodno Sarah Jessica i dodala da je već dug niz godina njegova velika obožavateljica.

Kim Cattrall
također se odlučila za crnu boju. Njenu haljinu jednostavnog kroja potpisuje Thierry Mugler, a retro štih naglasila je frizurom i šminkom u stilu četrdesetih. Kristin Davis nosila je glamuroznu metalik zlatnu dugačku usku haljinu Normana Norella, a Cynthia Nixon sve je iznenadila u plavoj haljini asimetričnog dekoltea modne kuće Narciso Rodriguez i ekstenzijama u kosi.

Londonska premijera filma privukla je i brojne zvijezde, među kojima su se našle i Kylie Minogue Emma Burton i Daisy Love