FOTOGRAFIJE KOJE TOPE SRCA

Sretni dani Petre, Belme i Antonije: Pokazale svoje bebe

17.10.2016 u 15:08

Bionic
Reading

Antonija Matković Šerić, Belma Džomba i Petra Cicvarić nedavno su postale majke. Spokojne trenutke prvih tjedana i mjeseca života svojih djevojčica nisu mogle ne podijelili s fanovima na društvenim mrežama, a oni su bili i više nego oduševljeni preslatkim prizorima

Dani im protječu u harmoniji i obiteljskoj idili pa su poznate dame svoje sretne trenutke odlučile podijeliti i s onima koji ih prate na Instagramu.

Belma i Mirza Džomba prije pet mjeseci su dočekali drugo dijete, djevojčicu Adu. Bivša televizijska voditeljica i supruga proslavljenog rukometaša rodila je poslije zakazanog termina u riječkoj bolnici. Trenutke uživanja nerijetko objavi i na svom profilu na Instagramu, a nova fotografije mlađe kćerkice sve je raznježila. Osim Ade, par ima četverogodišnju kćer Unu.

'Jako je dobra beba, valjda je to sindrom drugog djeteta. Nije plačljiva, osim kada traži jesti', izjavila je 31-godišnja Belma ranije za Story. Oko nove kćeri pomažu joj mama i svekrva, a i suprug Mirza, za kojeg je rekla da je savršen tata. Mirza i Belma vjenčali su se 2010. u Rijeci, a u srpnju su proslavili šestu godišnjicu braka. Nakon vjenčanja Belma je odustala od televizijske karijere i posvetila se studiju prava.

#AdA #loveofmylife

A photo posted by Belma Dzomba (@dzombabelma) on


Djevojčica Korana je osvojila srca roditelja i bližnjih, a sada i Instagrama. Kćerkica osječke glumice Petre Cicvarić i karlovačkog glumca Peđe Gvozdića na fotografiji koju je Petra podijelila na Instagramu zauzela je veliki bračni krevet. 'Izgurani iz kreveta, sweet dreams', komentirala je glumica. Sretni par je svoju kćerkicu Koranu dočekao krajem rujna.

Upoznali su se u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu, u kojem je Petra prije godinu dana dobila stalni angažman, a nakon rođenja djevojčice planiraju vjenčanje.


Nekoliko dana prije rođenja male Korane, 21. rujna u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice rodila se Luna, kći pjevačice grupe Pavel i magistre restauracije Antonije Matković Šerić te glazbenika i odvjetnika Aljoše Šerića. Djevojčica je stigla na svijet tri dana prije očekivanog termina, a već sada uživa punu pažnju i ljubav svojih roditelja. Presretna mama nije odoljela a da fotografiju njihove mezimice ne podijeli na Instagramu.

Djevojčicu su priželjkivali, a ime su joj, kako je izjavila 27-godišnja Antonija, odabrali slučajno. Nabrajajući razna ženska imena, Luna im se odmah svidjela. Njihova princeza stigla im je u pravom trenutku, kao najljepši poklon za drugu godišnjicu braka 4. listopada.

Naše najslađe nogice❤ #mojamaladjevojčica #sundays #snuggles #ušuškalismose

A photo posted by Antonia Matkovic (@matkovicantonia) on