NAGRADNJAČA

'Zimska priča' vas nagrađuje

19.02.2014 u 07:49

Bionic
Reading

U filmu 'Zimska priča' radi se o čudima, isprepletenim sudbinama i prastaroj borbi između dobra i zla – usred New Yorka. Prvi je to film koji je režirao Oscarom nagrađeni scenarist Akiva Goldsman, a u filmu glume Colin Farrell, Jessica Brown Findlay i dobitnik Oscara Russell Crowe.

Kad je Peter Lake (Farrell) kao dječak 1895. stigao u New York nije znao koliko će dug i složen njegov život biti ni koliko će drugih života dotaknuti na sasvim poseban način. Čudo koje nosi u sebi namijenjeno je posebnoj duši, posebnom životu koji samo on može spasiti, samo ako poživi dovoljno dugo da ju pronađe.

On je vrhunski lopov koji nije očekivao da će netko ukrasti njegovo srce. To je uspjelo lijepoj Beverly Penn (Brown Findlay), međutim, put do ljubavi nije posut ružama. Naime, Peteru je za petama njegov bivši mentor, demonski Pearly Soames Crowe). Pobjednik će dobiti sve, a gubitnik će biti proklet. Peter treba čudo, a samo će vrijeme pokazati može li se ono i dogoditi.

U filmu glume i dobitnici Oscara Jennifer Connelly, William Hurt i Eva Marie Saint, kao i debitanti Ripley Sobo i Mckayla Twiggs.

Blitz i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju dvije promo majice iz filma.

Majicu su osvojili:

Magdalena Grgić
Zvonimir Klobučar

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.