OMG

Top 5 lip dub videa

Objavljeno: 05.05.2010 14:35 / Boris Ličina Borja

Foto: Screenshot College Humor / B.L.B.

Lip dub jedna je od onih novih video vještina koje su se pojavile s YouTubeom

Ipak, nije YouTube zaslužan za ovaj popularni trend, navodi se na najpopularnijoj enciklopediji, Wikipediji - termin lip dub smislio je osnivač video servisa Vimeo, Jake Lodwick, za svoj video Lip Dubbing: Endless Dream. O čemu se radi? O otvaranju usta na riječi neke pjesme koja svira u podlozi i atraktivnom videozapisu! Obično je video snimljen u jednom kadru, što svakako podiže atraktivnost.


Harvey Danger Lipdub
Snimila ekipa tvrtke u kojoj bi svatko normalan želio raditi - Connected Ventures. Između ostalog, rade i College humor, a za ostale poslove, Google je vaš prijatelj.Shorewood Lip Dub
Iako nije dobro odrađen kao Harvey, imao je 1.106.886 pregleda na YouTubeu i vrijedan je pažnje jer ga je snimila ekipa srednje škole Shorewood (Washington) koju je, pak, izazvala ekipa škole Shorecrest da to učine. Inače, najveći broj ovakvih videa snimili su srednjoškolci i jasno je da sudjeluje većina učenika.

Flight of the Conchords - Final fasterpiece
Prije nove druge sezone genijalne serije (reminder: napisati top Flight of the Conchords 5 glazbenih videa) Flight of the Conchords, organiziran je Lip dub natječaj u kojem se od korisika tražilo da snime FoC lip dub video. I ovaj je pristigao na natječa:

Footloose
I Poljaci se zabavljaju lip dub videom, i to ni više ni manje nego ekipa s varšavskog Ekonomskog fakulteta. Budući bankari, ekonomisti, političari ili - pjevači i pjevačice.

ABC
E da je Michael Jackson živ, uživao bi u ovom lip dub videu studenata sa Sveučilišta u Bostonu, koji su otpjevali (odlipdubirali?) skladbe ABC i I Want You Back benda Jacksons 5.

 

Just tweet it

Play of the day

Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Pomoć
© T-Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.
Odaberi temu