OMG LOL

Najgore filmske scene

Objavljeno: 12.05.2010 09:29 / Boris Ličina Borja

Foto: Screenshot You Tube / B.L.B.

Do poda se klanjamo YouTubeu jer nam je omogućio uvid u trash filmske trenutke

Najgori kraj filma
Film je Student Confidential iz 1987. godine ocijenjen je sa 3,7 na IMDB-u. Redatelj Richard Horian, osim ovog, režirao je i film Williamstowne koji je na IMDB-u zaslužio puno višu ocjenu, 5,2. Jedan od glumaca je Marlon Jackson, iz popularnog benda Jackson 5.

Najsporije umiranje u filmu
Da, prepoznajete junaka, to je Pat Morita, gospodin Miyagi iz filma Karate Kid. A film u kojem polagano umire je King cobra, remek-djelo iz 1999. godine, ocijenjeno sa 2,4 na IMDB-u. Redateljima, Davidu i Scottu Hillenbrandu, prošle godine izašao je film Transylmania.

Najgora scena borbe
Ako je vjerovati komentarima ispod videa, film je Undefeatable iz 1993. godine. Ocjena na IMDB-u je 3,6, redatelj je Godfrey Ho, koji je režirao čitav set filmova zanimljivih naslova: Robo-Kickboxer - Power of Justice, Thunder Ninja Kids: The Hunt for the Devil Boxer, Ninja Knight Brothers of Blood, Robo Vampire i slične.

Najgore umiranje na filmu
Nema bježanja, kad te nindža pogodi šurikenom, to je to, možeš samo polagano umrijeti. Nažalost, nemamo pojma o kojem se filmu radi, to vjerojatno zna samo Chuck Norris.

Najgori obračun motornim vozilom
Ni više ni manje nego traktorom! Scena je iz filma Alluda Majaka, koji je snimljen sredinom devedesetih, a koji traje 161 minutu! Kritičarima se film nije pretjerano svidio i zaključili su da je redatelj Satyanarayana E.V.V. njime dotaknuo dno.

Bonus! Najbolji Superman
Istina, ovo je starijeg datuma, ali je toliko dobro da, za kraj, pogledajmo još jednom i uživajmo zajedno.

Just tweet it

Play of the day

Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Pomoć
© T-Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.
Odaberi temu