POČASNI GOSTI

A gdje su Kate i Meghan? Prinčevi William i Harry na premijeru 'Ratova zvijezda' stigli bez svojih dama

13.12.2017 u 12:10

Bionic
Reading

Londonsku premijeru hit filma 'Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi' uveličali su počasni gosti, britanski prinčevi William i Harry koji su veliki fanovi ove epske svemirske franšize

U klasičnom crnom smokingu, ulaštenih cipela i pun uzbuđenja, pojavio se u utorak navečer na premijeri novog nastavka filma 'Ratovi zvijezda' u Londonu britanski princ William u pratnji svog jednako dobro dotjeranog brata Harryja. 

Prinčevi su svojim dolaskom uveličali ovu večer, a između ostalog bili su počasni gosti i zbog svog angažmana u samom filmu. Naime obojica su snimili kratku scenu odjeveni u prepoznatljiva odijela Stormtroopera što ih je sigurno jako uveselilo budući da su veliki fanovi ovog znanstveno fantastičnog remek dijela za kojim lude milijuni diljem svijeta. 

  • +18
Princ William i Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače premijera je održana uz pomoć Kraljevske zaklade, unutar koje je djelovalo 400 mladih Britanaca koji su dobrovoljno volontirali i organizirali humanitarne programe.

Ovoga puta prinčevi su došli na crveni tepih bez pratnje svojih ljepših polovica. Vojvotkinja Kate Middleton pazila je na trudnoću i dječicu, a Meghan Markle trenutno je u Los Angelesu, u posjeti svojoj majci Doriji Ragland.

Od nedavno zaručeni Harry, nije mogao sakriti svoje uzbuđenje zbog ponovnog susreta s famoznim Lukeom Skywalkerom kojeg utjelovljuje glumac Mark Hamill.