KAKAV DOLAZAK!

Ako ste mislili da ste vidjeli sve, varate se: Pogledajte nastup Lady Gage na premijeri filma 'Top Gun: Maverick'

05.05.2022 u 09:45

Bionic
Reading

Na dugo očekivanoj premijeri filma 'Top Gun: Maverick' glavni glumac Tom Cruise pojavio se u svom stilu - stigavši na crveni tepih helikopterom - no Lady Gaga, koja izvodi naslovnu pjesmu, uspjela ga je zasjeniti

Jedino Tom Cruise može doći na vlastitu premijeru helikopterom i potom prošetati crvenim tepihom, no o onome što je Lady Gaga napravila pričat će se još danima.

U San Diegu održana je dugo očekivana premijera nastavka filma uz kojeg su odrastale generacije. Naravno, riječ je o 'Top Gun: Mavericku', u kojem su se pojavile i glavne zvijezde, a sve je svojim nastupom zaokružila Lady Gaga.

Od nje smo uistinu navikli na sve. Bilo je tu kreacija od sirovog mesa, raznih instalacija i slično, no da će stići u letećoj haljini, tome se nismo nadali.

  • +5
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Dave Allocca/StarPix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako bi otpjevala naslovnu pjesmu iz filma 'Hold My Hand', Lady Gaga je stigla upravo u letećoj haljini koja je zapravo bila poput helikoptera i to u bijeloj varijanti, a čim je 'sletjela', sa glave je skinula bijelu kacigu i ostala u crno-bijeloj kombinaciji.

No opisivanjem nećete steći dojam o čemu je zapravo tu riječ, stoga pogledajte fotografije i snimke s društvenih mreža, uz koje će vam sve biti jasnije.

  • +7
Tom Cruise - premijera filma 'Top Gun: Maverick' Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Gaga je nedavno ispričala kako je nastala pjesma:

‘Kada sam pisala ovu pjesmu za 'Top Gun', nisam ni shvatila poveznice koje se protežu kroz srce filma, moje vlastite psihe i svijeta u kojem živimo. Godinama radim na tome, usavršavam je i pokušavam učiniti svačijom pjesmom. Željela sam stvoriti pjesmu čiji će stihovi pokazati duboku potrebu da shvatimo jedni druge, da drugi shvate nas same, čežnju da budemo bliski kada smo usamljeni i da njome jednostavno slavimo svjetske heroje.'

Lady Gaga - Hold My Hand (From 'Top Gun: Maverick') Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube