Rock’n’roll nikada ne umire

Albina Grčić svoj glas je dala bendu Måneskin i osvojila 50 eura, a pobjednicima poručila: 'Zaslužili ste to!'

24.05.2021 u 19:25

Bionic
Reading

Finale Eurosonga ovog vikenda privuklo je brojne gledatelje, a ovogodišnjim pobjednicima, bendu Måneskin pobjedu su osigurali glasovi publike. Talijanski rock bend bio je favorit kladionica, a na njega se kladila i naša predstavnica Albina Grčić koja je uspješnom okladom zaradila džeparac

U finalu Eurosonga, koje je uslijedilo nakon dvije polufinalne večeri predstavnici dvadeset šest nacija u subotu su se u roterdamskoj Ahoy Areni borili za glasove publike i nacionalnih žirija. Pobjedu je na kraju odnijela Italija koje je ove godine predstavljao rock bend Måneskin.

Talijanskim rockerima svoj glas je dala i naša predstavnica Albina Grčić, koja je natjecanje napustila nakon prve polufinalne večeri. 'Zaslužili ste to. I zahvaljujući vama dobila sam 50 eura!,' napisala je Albina u komentaru uz pobjedničku fotografiju koju je grupa Måneskin objavila na svom Instagram profilu.

Uz spomenutu fotografiju na kojoj poziraju svi članov benda, Måneskin je napisao: 'Rock’n’roll nikada ne umire. Večeras smo stvorili povijest. Volimo vas,' a objava je skupila veliki broj komentara i lajkova, među kojim je i Albinin.

Podsjetimo, naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, Albina Grčić vratila se u nedjelju navečer iz Rotterdama u Zagreb, gdje su joj obožavatelji pripremili slatki mali doček.

  • +11
Povratak Albine Grčić u Zagreb Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Mlada Splićanka se tom prilikom kratko podružila s obožavateljima, a tom prilikom, je izjavila: 'Ne znam kakav si ti karakter, ali ako vjeruješ u sebe vjeruj uvijek, jer mene ti je to dovelo do ovoga, ništa drugo. Puno je tu bilo i komentara i sputavanja i svega, ali toga uvijek ima.'

  • +3
Maneskin povratak kući Izvor: Profimedia / Autor: Cecilia Fabiano / LaPresse / Profimedia