prizor star 20 godina

Ana Brdarić Boljat se vratila u prošlost: 'Moje prve vijesti'

02.05.2024 u 11:11

Bionic
Reading

Mnogima omiljena voditeljica na RTL-u je punih dvadeset godina. Na tu je televiziju stigla s 24 godine, kao novinarka, a nakon pet godina postala je voditeljica informativnih emisija

Voditeljica i urednica na svom je Instagram profilu s pratiteljima podijelila uspomenu, fotografiju na kojoj je s Filipom Brkićem pokazavši kako je to izgledalo nekada, a kako izgleda danas. 'Moj prvi RTL Danas/Vijesti vs. slika s prijateljem', napisala je Ana Brdarić Boljat.

'Duga kosa - kratka pamet…', komentirao je odmah Filip Brkić. Njih dvoje, uz Tomislava Jelinčića, vodili su vijesti RTL-a danas poznate kao RTL Danas.

Podsjetimo, Ana je kao djevojčica često s ocem odlazila na njegov posao. Naime, bio je novinar i vrlo joj rano pokazao sve čari zanata. Vodio ju je često u Vjesnikov neboder i tamo je znala biti satima pa je, rekla je svojedobno, 'ljubav prema tom poslu nastala na hodnicima'.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

'Puno puta je naš posao ispred naše obitelji. Možda je nekom tko nije u toj branši teško to shvatiti – ali to se gotovo uvijek događa. Ostavljaš obitelj pola sata nakon potresa i dolaziš do svoje druge obitelji koja već radi punom parom. Nitko ništa ne govori – iz pogleda jedni drugima iščitavamo nespokoj, ali radi se… doznaš da je zaražena tebi draga i bliska osoba i evo te, već si u eteru. Nema je li ti teško – radiš jer znaš da tebi nije najteže, da ima netko kome možeš pomoći, znaš postaviti prava pitanja, bocnuti tamo gdje treba i pokrenuti stvari za sebe, za svoju djecu, njihove prijatelje, naše gledatelje… To je kao svakodnevno biti u ratu i ne dopustiti uspavanost koja bi sve nas mogla stajati gorkog okusa', ispričala je ranije za tportal.

  • +3
Ana Brdarić Boljat Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL