U LJUBAVI S VODITELJEM

Arija Rizvić ne krije koliko je zaljubljena, a zbog onoga što je objavila na Instagramu oglasili su se i Lejla i Tarik Filipović

15.04.2022 u 11:24

Bionic
Reading

Da je u ljubavnoj vezi s RTL-ovim novinarom Markom Vargekom, glumica i redateljica Arija Rizvić potvrdila je u veljači prošle godine i od tada svoju ljubav više ne kriju pa stoga ne čudi što mu je sada javno poželjela sve najbolje za rođendan

Baš svaki slobodni trenutak 28-godišnja glumica i redateljica Arija Rizvić i njezin dečko, sportski novinar RTL-a Marko Vargek provode zajedno. A sada su i njegov rođendan proslavili i to pićem na glavnom zagrebačkom Trgu. Tamo je nastao i selfie koji je Arija Rizvić objavila na svom Instagram profilu, a kojim je svom 'slavljeniku' poželjela sretan rođendan.

Čestitke su počele odmah pristizati sa svih strana, a među prvima su se oglasili Lejla i Tarik Filipović. Lejla je Marku Vargeku uz emotikone šampanjca i čaša koje nazdravljaju napisala: 'Sve najbolje', dok je njezin suprug uz emotikon plavog srca poručio: 'Sretno i zdravo Markane!' Slavljenik je na oba komentara odmah odgovorio zahvalom.

Podsjetimo, Arija Rizvić potvrdila je vezu s Markom Vargekom u veljači prošle godine, priznavši kako ih je upoznala voditeljica i reporterka RTL-a Ana Strizić.

U RIJECI

[FOTO] Nova ljubav uistinu joj godi: Doris Pinčić nije mogla sakriti osmijeh s lica

Pogledaj galeriju

Godinu prije negoli je ljubav planula, Vargek je prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom s RTL-a Mojmirom Pastorčić. On se tada iselio iz njihovog zajedničkog stana, no niti jedno od njih nije željelo komentirati razloge propale veze.