pun je iznenađenja

Baby Lasagna odradio drugu probu za Eurosong, a pokazao je i kako je radio kao sobar

01.05.2024 u 16:40

Bionic
Reading

Danas u Malmou 15 predstavnika ima probu za polufinale najveće glazbeno natjecanje u Europi. Među njima je i naš predstavnik, Marko Purišić čijem nastupu na polufinalu Eurosonga raduje cijela Hrvatska

HRT je na svojim profilima društvenih mreža objavio kratki isječak na kojem se vidi kako su tekle pripreme, a na videu se Baby Lasagna pojavljuje u kostimu koji su pripremili posebno za njegov nastup.

I dok je probu prije nekoliko dana odradio sa zalizanom kosom, danas se vratio razbarušenoj frizuri koju su fanovi odmah počeli komentirati i istaknuli kao puno dražu.

Posebno su se razveselili i prethodnoj objavi. 'Išao sam u srednju školu, smjer hotelijersko turistički tehničar. Puno smo radili u biti kao recepcioneri, ali smo morali jedno ljeto raditi kao sobarice ili sobari, kazao je Baby Lasagna i pokazao kako je radio kao sobar.

'Totalno se sjećam kako su nas učili prije 12 godina učili raditi krevete', rekao je te objasnio kako sve mora biti lijepo zategnuto. 'Ako se dobro sjećam, praksa je trebala trajati mjesec dana. No, voditeljica je vidjela da ništa od nas i nakon prvog dana nas je poslala kući i rekla da za mjesec dana dođemo po potpis', opisao je i istaknuo da on sad ionako svako ljeto radi kao sobar, jer s djevojkom Elizabetom čisti apartmane.

Podsjetimo, umaški glazbenik je u Švedsku stigao u petak ujutro. U zagrebačku zračnu luku stigao je u Neveri, a uoči odlaska je poručioda će dati sve od sebe na Eurosongu. Na Euroviziji nastupa u utorak 7. svibnja, a iste večeri na HRT-u će se emitirati i dokumentarna emisija 'Ususret Eurosongu - Baby Lasagna'.

ODLAZAK SA STILOM

Baby Lasagna u Rimčevoj Neveri stigao u zračnu luku pa otputovao za Švedsku

Pogledaj galeriju