razvalio!

Društvene mreže gore: 'Dame i gospodo pozdravite pobjednika'

11.05.2024 u 23:05

Bionic
Reading

Gromoglasan pljesak i rasplesana publika koja uglas pjeva svoje dionice dio su jednadžbe za koju se nadamo da donosi pobjedu, a time i Euroviziju u Hrvatsku. Baby Lasagna ponovno je oduševio, ali i užario društvene mreže

Samo je nekoliko trenutaka bilo potrebno da se korisnici društvenih mreža oglase i iskomentiraju finalni nastup Baby Lasagne. Još uvijek pod dojmom obožavatelji nisu skrivali oduševljenje i ovim nastupom koji opisuju samim superlativima. Prije samog početka prijenosa Hrvatska je vodila s 44% na kladionicama, a nakon svih odslušanih pjesama narasli smo na 51, a onda na 50%, a sve da bismo se digli na 52%. Postotak se mijenja iz sekunde u sekundu, no jasno je da smo apsolutno nadmoćni.

Baby Lasagna istaknuo se kao jedini glazbenik koji sam potpisuje svoju pjesmu, a to su prepoznali i kritičari koji su mu nedavno dodijelili nagradu za najbolju pjesmu.

Kladionice još uvijek uvjerljivo drže Baby Lasagnu na samom vrhu, a komentari na društvenim mrežama potvrđuju prvo mjesto.

  • +16
Baby Lasagna - nastup u finalu Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Gledam Euroviziju i prvi put u 20 godina osjećam uzbuđenje. Sretno, Baby Lasagna!', napisao je jedan korisnik društvenih mreža, a neki su zazivali ime našeg predstavnika i pozivali ga u pomoć od Bambie Thug.

'Baby lasagne JAKO mi se svidjela ova izvedba', napisao je jedan korisnik na X-u, dok je drugi iskoristio priliku da čitavoj zajednici predstavi novog pobjednika: 'Dame i gospodo, pozdavite pobjednika Eurovizije 2024. Dajte mu odmah trofej. Nastup je izvanredan!'

'Hrvatska nikada nije pobijedila na Euroviziji, ali Baby Lasagna i njegove široke oči večeras su odlučni razbiti prokletstvo - iako je sama pjesma još uvijek luda', tvrdi jedan korisnik.

Nakon prve polufinalne večeri komentari su bili jednako pozitivni kao večeras, a već tad mnogi su nagađali pobjedu Hrvatske: 'Hrvatska sigurno pobjeđuje', pisalo se na društvenim mrežama.

euforija u švedskoj

Pogledajte kako su navijači dočekali Baby Lasagnu ispred Arene

Pogledaj galeriju