#birthdaygirl

Bojana Gregorić Vejzović: Bilo je to prije točno 4.015 dana, a Enes mi je rekao 'Nešto si prolila'

18.09.2021 u 20:19

Bionic
Reading

Domaća glumačka diva Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je dirljivom objavom obilježila rođendan kćeri

Nakon ljetnog boravka u svojoj oazi na Pelješcu naša lijepa glumica Bojana Gregorić Vejzović vratila se svojim poslovnim obavezama. Svoje poslovne aktivnosti Gregorić Vejzović često dijeli sa sljedbenicima na društvenim mrežama, no ne propusti ni objaviti pokoju crticu iz privatnog života, baš kao što je to i sada učinila.

'Ljubavi moja💝, prije točno 4015 dana,u 6h i 23.min došla si i donijela neizmjerno veselje!I Zato ćemo danas u vremenu brojeva, samo o lijepim brojevima! Kada me pitaš kako je to bilo… Negdje oko 2 ujutro Enes mi je rekao: “Nesto si prolila👀…aha,biti ce to duga noć.”😁Odšetali smo do Sv. Duha i tamo dobili paketić od 3750.g. apsolutnog obožavanja i sreće! Sretan ti 11. rođendan,da nam uvijek budeš zdrava i sretna,hrabra i odvažna u ostvarivanju svojih snova! Tvoja kako kažeš,cringe folowerica zauvijek💖 #birthdaygirl #mojeblago', napisala je uz objavu svog jedanaestogodišnjeg blaga Bojana.

'Ovako izgleda kuhinja koju čekate tri mjeseca jer potpisani ugovor s izvođačem niste zatražili povratno budući da ste s njim surađivali već tri puta tijekom godina i kao povjerenje postoji', objavila je početkom mjeseca na Instagramu Bojana Gregorić Vejzović. U nekoliko navrata požalila se na majstore s kojima je surađivala.

  • +8
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

AKO STE PROPUSTILI:

za nju su godine samo broj

I u sportskom izdanju izgleda fantastično: Jennifer Lopez pokazala savršeno isklesane trbušnjake

Pogledaj galeriju