NOVA FOTOGRAFIJA

Brunejski princ raznježio sve otkrivši da ljepoticu hrvatskih korijena pozna od malena

15.01.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati nakon što je završila još jedna u nizu ceremonija, tijekom desetodnevnog svadbenog slavlja, princ Mateen odao je počast svojoj lijepoj supruzi, objavivši zajedničku fotografiju iz djetinjstva

32-godišnja brunejski princ Abdul Mateen na svom je Instagram profilu bio aktivan samo nekoliko sati nakon što je još jedna ceremonija vjenčanja, tijekom desetodnevnog slavlja, okončana.

U objavu je stavio tri fotografije na kojima je na vjenčanju sa svojom odabranicom hrvatskih korijena Anishom Isom Kalebić, potom je jedna gdje je kao dječak na probi mini odore, a posljednja fotografija privukla je najviše pažnje.

Na njoj su on i Anisha u najranijoj dobi, kada vjerojatno nisu mogli niti sanjati da će dvadesetak godina kasnije postati supružnici. Na fotografiji, vjerojatno petogodišnji princ, ozbiljna lica gleda prema naprijed, ne želeći ni pogledati dvogodišnju Anishu koja nasmijana ispija mlijeko iz bočice.

Ispred princa i princeze od Bruneja još su dva dana slavlja, nakon kojeg će moći napokon odahnuti od velikog slavlja. Jučer je bio vjerojatno najvažniji od svih dana, budući da je raskošna ceremonija održana u glavnom gradu Bruneja Bandar Seri Begawanu.

finale 10-odnevnog slavlja

Spektakularno vjenčanje na Brunejima; mladenka hrvatskih korijena izrekla sudbonosno da

Pogledaj galeriju

Ceremonija je održana u kraljevskoj prijestolnoj dvorani Istana Nurul Iman, službenoj rezidenciji sultana i premijera Bruneja. Princ Mateen nosio je vojnu odoru, dok je mladenka blistala u raskošnoj bijeloj vjenčanici, a ceremoniji je nazočilo 5000 gostiju, uključujući starije članove brunejske kraljevske obitelji, kao i brojne međunarodne goste.

Nakon prijema, par je sudjelovao u povorci ulicama Bandar Seri Begawana, gdje su se tisuće ljudi okupile na ulicama kako bi pozdravile mladence dok je par sjedio u stražnjem dijelu Rolls-Roycea s otvorenim krovom.