ZVIJEZDE PJEVAJU

Ostali bez finala: Gledatelji su odlučili i iz showa 'izbacili' Katarinu Strahinić i Peru Galića

06.04.2019 u 20:33

Bionic
Reading

Nakon prošlotjednog ispadanja Elle Dvornik i Gorana Boškovića iz pete emisije HRT-ovog showa, večeras se za prolazak dalje bore četiri para, no u idućoj emisiji mjesta ima tek za tri para

Nakon što su prošle subote iz daljnjeg natjecanja ispali Ella Dvornik i Goran Bošković, u večerašnjem izdanju 'Zvijezde pjevaju' za prolazak u iduću emisiju natječe se četiri para, ovoga puta sa puno težim zadatkom. Naime, svaki od četiri para morat će se predstaviti sa dvije pjesme.

Večer je započela nastupom Bojana Jambrošića i Ashley Colburn koji su za duet 'Volim osmijeh tvoj', koji su u orginalu pjevali Toše Proeski i Antonija Šola, dobili 34 boda, dok su, odmah nakon njih Katarina Strahinić i Pero Galić otpjevali 'Ako tražiš nekoga' od Prljavog kazališta i dobili 33 boda. Katarina je nasmijala sve rekavši kako oni svake subote 'pjevaju kao da im je zadnji put'.

Dino Jelusić i Tara Thaller oduševili su, kao i svakog puta, a za ovu subotu odabrali su klasik 'Dream a Little Dream of Me'.

Za pjesmu Prljavog kazališta, ovoga puta 'S vremena na vrijeme', odlučila se i mentorica Ivana Kindl, koja je tu pjesmu odabrala za duet s Krešimirom Sučevićem-Međeralom, i za to su dobili 35 bodova.

Nakon prva četiri nastupa, na prvo mjesto zasjeli su Tara i Dino sa 40 boda, a potom je pjesmom 'Perfect', Fairground Attractiona, u izvedbi Ashley i Bojana, krenuo i drugi dio. Za svoju izvedbu, baš poput Tare i Dine, i oni su dobili četiri desetke, a potom su pjesmom Divljih jagoda 'Motori', Pero i Katarina zagrijali publiku, ali i žiri koji ih je nagradio sa 36 boda.

  • +32
Zvijezde pjevaju - 6. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

'Loše vino' bilo je ponovno dobitno za Dinu i Taru, koji su za svoju izvedbu i u drugom krugu dobili sve desetke. Posljednji su i u ovom krugu nastupili Ivana i Krešo i za 'The Lady Is a Tramp' dobili 34 boda.

Iščekujući proglašenje onih koji će televizijske gledatelje zabavljati i iduće subote, u zabavnom dijelu emisije nastupile su The Frajle i Vanna i zajedno izvele Vannin hit 'Ako je vrijedilo išta’.

Da prolaze dalje, prvi su doznali Ashley i Bojan, a potom i Dino i Tara. Posljednji par koji je prošao dalje bili su Ivana i Krešo, što znači da do finala neće stići Katarina i Pero.